Ironia i indignació al sector cultural per l’acte a la Sagrada Família

Actors, sales d’espectacles, directors de teatre… El món de la cultura i en especial del teatre ha rebut amb ironia i indignació la celebració d’un acte amb 600 persones a la Sagrada Família, aquest dissabte. Mentre les arts escèniques continuen prohibides per les noves restriccions, l’Arquebisbat de Barcelona va organitzar una beatificació a l’empara del 30% d’aforament permès a funerals, misses i altres actes religiosos.

Com que el temple de Gaudí té una gran capacitat, hi van poder assistir més de mig miler de persones, una afluència superior a les butaques que hi ha en moltes sales de teatre de la capital. La conselleria de Salut ha sortit al pas de les crítiques anunciant que obre una investigació sobre la beatificació i ha advertit que reunir 600 persones és un risc “injustificable”.

Comentaris

  Serafi Bandarra i Grataconys Novembre 08, 2020 | 10:17
  Por molt que intentin disimularlo es una provocació, en totes les de la llei
  Bernat.C. Novembre 09, 2020 | 10:52
  La única missió d'aquest Omella és ferir als catalans, des de la impunitat.Perfecte exemple de política vaticano-espanyola.
  Ramon Novembre 09, 2020 | 12:04
  Doncs si hi havia la intenció, que ho dubto, a mi em semblaria una molt justa i pertinent resposta a les lleis de Memòria Històrica del govern de sociates i pudents amb ERC de mariatxi.
  JordiP Novembre 09, 2020 | 15:33
  Però, és que encara no us heu assabentat de que la finalitat de tot cristià és juntar-s'hi amb la Santíssima Trinitat allà a dalt, assegut a la dreta del seu Pare pels segles dels segles? I fan tots els possibles per a assolir aquest destí, és clar. La vida perdurable, recordeu? Llàstima que tot això encara no ha pogut ser demostrat científicament i fefaentment. Per la nostra dissort, seguiran aquí, fent-nos la guitza, pels segles dels segles. Fixeu-vos que cada com que la societat ha intentat lliurar-se'n d'aquesta plaga s'ha produït algun canvi brutal de règim i han tornat amb noves forces.

Nou comentari

Més notícies
Beatificació de Joan Roig Diggle a la basílica de la Sagrada Família / Feligresos a la Sagrada Família en la beatificació de Joan Roig Diggle / ACN - Jordi Bataller

Salut investiga un acte amb 600 persones celebrat a la Sagrada Família

Salut veu "injustificable" el risc de la cerimònia | Segon xoc en 4 mesos entre Arquebisbat i Govern
Retrat de Joan Roig i Diggle / Arxidiòcesi de Barcelona

Omella beatifica un jove afusellat per anarquistes durant la Guerra Civil

Unes 600 persones s'apleguen a la Sagrada Família per recordar Joan Roig Diggle