Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
IKEA obre una botiga efímera de menjar suec a Barcelona
  • CA

IKEA ha obert la seva primera botiga efímera de menjar suec a Barcelona. Després d’anunciar l’obertura d’una botiga a la Diagonal, la companyia de mobles segueix buscant noves fórmules per acostar-se als barcelonins i ha instal·lat al centre comercial La Maquinista un punt de venda temporal –només estarà obert fins l’1 de març– especialitzat en alimentació del país escandinau.

Amb una superfície de 37 metres quadrats, el nou establiment ofereix productes propis de la gastronomia nòrdica com ara salmó fumat, pans i cereals, melmelades, formatges, salses, galetes, begudes i condiments de tota mena, aperitius dolços, galetes i rebosteria, sense oblidar els vins, cafès i infusions. També s’hi podran trobar regals, joguines i decoracions nadalenques. 

Botiga de menjar d’IKEA a la Maquinista / Ikea

“L’obertura del primer pop-up d’alimentació d’IKEA a Catalunya respon al nostre objectiu d’apropar-nos als consumidors barcelonins amb nous formats i propostes innovadores que ens permetin adaptar-nos als nous hàbits de consum”, explica el director de mercat d’Ikea Catalunya, Alberto Fossati. “Sabem que la nostra botiga d’alimentació és un dels grans reclams dels catalans que venen a les nostres botigues i volem posar-ho encara més fàcil”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa