Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
IKEA obre una botiga en plena Diagonal
  • CA

La companyia de mobles IKEA aterra a l’Eixample amb una nova botiga situada a l’avinguda Diagonal 445, entre els carrers Muntaner i Casanova. Es tracta d’un local de 554 metres quadrats –fins ara l’ocupava una botiga de roba– i portarà al centre de Barcelona el nou format Planning Studio de la firma sueca, que ja ha estrenat a Girona i Sant Pere de Ribes. L’establiment de l’Eixample preveu obrir el primer quadrimestre de 2021.

Aquest format comercial ofereix assessorament personalitzat per a dissenyar cuines i armaris modulars amb els productes d’IKEA, una funció que ja feien de forma més genèrica els grans centres de la firma. Al Planning Studio Diagonal també hi haurà una zona d’exposició dedicada a emmagatzematge, cuines, armaris encastats i matalassos, però no hi haurà articles a la venda com en una botiga convencional. Els encàrrecs s’hauran de fer preferiblement amb cita prèvia.

IKEA ha avançat l’estrena en un comunicat aquest dijous, on també assegura que vol obrir entre 4 i 8 botigues més d’aquest tipus a Catalunya durant els propers anys. Recentment ja va anunciar l’obertura d’un nou centre a Lleida amb un altre format, anomenat Ikea Dissenya.

“Els consumidors cada cop demanden espais més petits i una atenció més personalitzada”, afirma la directora de IKEA Ibérica, Petra Axdorff. Situa el territori català com un “mercat prioritari” en els els plans d’expansió de la firma, “sobretot a l’hora de posar en marxa nous formats innovadors, degut a la gran acollida entre els consumidors catalans”. Calcula que crearà una quarantena de llocs de treball al país. A més promet 150 milions d’euros d’inversió i 750 nous llocs de treball a l’Estat espanyol els propers 3 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa