Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Hotel W acollirà un concert tribut a Ludovico amb vistes al mar

Imagines gaudir del so d’un piano amb el mar com a teló de fons? El cicle de concert tributs organitzats per Fever, Candelight, ofereix viure aquesta experiència amb un concert que tindrà lloc el pròxim 16 d’abril. L’escenari serà l’emblemàtic Hotel W, on es farà un concert tribut al pianista italià Ludovico Eunaudi en una esfera íntima marcada per la llum d’espelmes.

L’actuació arrencarà a les 20 hores i durarà, aproximadament, una hora. Els assistents podran gaudir d’un ampli repertori de cançons de Ludovico, com Stella del mattino, Reverie, I giorni, Le onde, Questa notte, Fly, NightBook , Divenire i Una mattina, entre altres.

Tres importants concerts internacionals

Pel que fa als concerts de l’àmbit internacional, el passat cap de setmana va oferir-ne dos seguits el cantant britànic Robbie Williams. Va omplir el Palau Sant Jordi a ritme de mítiques cançons que no passen mai de moda, com Angels. D’altra banda, Barcelona espera amb moltes ganes els concerts de Bruce Springsteen, que tindran lloc divendres 28 i dissabte 29 d’abril a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Aquests concerts a Barcelona seran els únics que oferirà a l’Estat. Per part seva, el grup britànic Coldplay oferirà un total de quatre concerts a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, que tindran lloc els dies 24, 25, 27 i 28 de maig. Una fita insòlita en aquest recinte. El pròxim 8 de juny: arribarà el torn de la cantant Beyoncé. També serà l’únic que oferirà a tot l’Estat durant la seva gira “Renaissance World Tour”. La nord-americana actuarà cinc anys després en el mateix escenari del seu últim concert a la capital catalana: l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

La nova vida del Festival de Pedralbes

En parlar d’esdeveniments musicals és també important destacar els canvis que s’han conegut fa poc al voltant del Festival de Pedralbes, que se celebrarà del 10 al 27 de juliol. Després de 10 anys celebrant-se als jardins de Pedralbes, el festival passarà a celebrar-se al Poble Espanyol. El seu nom també és diferent ara. El festival ha tornat a néixer sota el nom ALMA – Festival de Pedralbes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa