Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Guillem Gisbert esgota entrades en menys de quatre hores a Barcelona

El grup de música català, Manel, no s’ha retirat, simplement ha fet una pausa de la seva activitat musical. Guillem Gisbert, el cantant del grup, començarà a actuar en solitari, i ho farà a Barcelona, a la Sala Apolo, al Paral·lel. El 3 de maig de 2024 és la data escollida per l’artista català, una data per la qual ja no queden entrades.

Els Manel han esdevingut en referents dins de la música en català, i l’actuació, en solitari, del seu cantant ha corregut com la pólvora, un fet que ha causat que les entrades per al seu concert del 3 de maig de 2024 a la sala Apolo de Barcelona s’hagin exhaurit en menys de quatre hores segons ha informat la promotora.

Gisbert, en un post a X, l’antic Twitter, va anunciar la venda d’entrades per al seu concert, i ho va fer a les quatre i dos minuts de la tarda, més tard, el mateix artista va fer un altre post, a les vuit i dotze minuts del vespre anunciant el ‘sold out’.

L’actuació, en solitari, de Guillem Gisbert és organitzada pel festival Primavera Sound i la discogràfica Ceràmiques Guzmán, el segell que ha acompanyat el grup Manel durant la seva trajectòria musical.

Zoo, La Fúmiga o The Tyets actuaran a les festes de la Mercè

La programació de concerts de La Mercè presenta un atractiu cartell aquest any. El grup català The Tyets, qui ha popularitzat el seu ‘Coti x coti’, actuarà als jardins de Menéndez i Pelayo just després de les actuacions d’altres artistes reconeguts com Lildami o Doctor Prats.

Un dels plats forts de l’oferta musical de les festes de la Mercè serà el grup valencià ZOO, que tocarà a la platja del Bogatell. El grup va omplir el Palau Sant Jordi amb més de 15.000 persones, una assistència que va convertir la seva actuació a Barcelona en la que més públic va tenir ZOO durant la seva vida musical.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa