Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Gesta històrica dels Castellers de Sarrià
  • CA

Fita històrica dels Castellers de Sarrià. Aquest diumenge, en plena diada castellera de la Festa Major de la Vila de Sarrià, i juntament amb les colles Castellers de Barcelona i Laietans de Gramenet, la colla ha passat a formar part del selecte club dels set.

El primer 4 de 7 de Sarrià

La diada va començar amb un cercavila des de la plaça de Sant Vicenç fins a la Plaça del Consell de la Vila, on els Castellers de Sarrià va entrar amb un pilar de quatre (Pd4) caminat. Ja a plaça es va encetar la diada amb un cinc de sis (5d6) descarregat al segon intent. I va ser aleshores quan la colla de Sarrià va descarregar a la primera l’esperat quatre de set (4d7). La diada va continuar amb una torre de sis (2d6), el pilar de cinc (Pd5), dos pilars de quatre (Pd4) de comiat, i un darrer pilar (Pd4) al balcó. Aquesta és la millor actuació de tota la història dels Castellers de Sarrià, incloent també els anys abans de la represa.

Els Castellers de Gràcia també triomfen

La de Sarrià no és l’única bona notícia el món casteller barceloní, i és que els Castellers de la Vila de Gràcia van guanyar la segona jornada del XXVIII Concurs de Castells amb el 3de8, 2d8f, que han estrenat, i 4d8. La colla va aconseguir 2255 punts, per davant dels Marrecs de Salt, que han aconseguit descarregar el 4de8, 3de8, 9de7 i el 2de7. Els Castellers de la Vila de Gràcia van aixecar el 2 de 8 amb folre, la primera vegada que fan la torre aquesta temporada. Els graciencs també van descarregar el 3 de 8 i el 4 de 8 en primera i tercera ronda. Els Castellers de la Vila de Gràcia van néixer l’any 1996, i es van presentar en societat el febrer de 1997 amb la seva primera actuació a la plaça de Sant Jaume

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Radia a març 18, 2024 | 10:10
    Radia març 18, 2024 | 10:10
    Jo sòc la Ràdia dos oberta dels castallers de sarria per mir es la millor colla que algu podia aber somiat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa