Garbage celebra els 20 anys de l’emblemàtic ‘Version 2.0’ amb un concert enèrgic al Cruïlla

Garbage, la banda de Shirley Manson, ha presentat aquest dissabte a la matinada a l’escenari Cruïlla Enamora del festival Cruïlla un enèrgic i elèctric directe que s’emmarca en la celebració del llançament de ‘Version 2.0 – 20th Anniversary Deluxe’, un disc que es va publicar l’any 1998 i que va tenir un gran èxit. El grup també ha presentat algunes de les cançons del seu nou àlbum, que està previst que es publiqui a principis del 2020. Un directe en el qual el grup ha reivindicat la seva vigència amb un so contundent davant un públic que corejava totes les cançons.

El grup que va crear cançons tan recordades com ‘Stupid girl’, ‘When I grow up’, ‘Only happy when it rains’ o ‘I think I’m paranoid’ ha connectat amb el públic que ha assistit al concert d’un dels caps de cartell d’aquesta edició del Cruïlla. Com ha explicat el certamen, Garbage es troben en plena celebració dels 20 anys del disc ‘Version 2.0’. 

L’altre gran nom d’aquesta matinada ha estat el de Foals, que actuarà a les dues de la matinada, un dels grans caps de cartell de la jornada que ha presentat el disc que ha publicat aquest any: ‘Everything not saved will be lost’.

Nou comentari

Més notícies

Bastille i Els Pets defensen el seu pop lluminós al Cruïlla davant un públic entregat

La Fura dels Baus ofereix diverses actuacions aquest divendres al Cruïlla Village

El Sónar garanteix que el festival se celebrarà “amb normalitat” malgrat la vaga de muntadors

Fira de Barcelona avança que el festival podria contractar una altra empresa si la que presta el servei no garanteix el muntatge