Bastille i Els Pets defensen el seu pop lluminós al Cruïlla davant un públic entregat

El quartet londinenc Bastille i el grup català Els Pets han estat dos dels plats forts d’aquest divendres al Festival Cruïlla al Parc del Fòrum de Barcelona, en la tercera jornada del certamen, juntament a l’actuació de la francesa Zaz (Isabelle Geffroy).

Els dos grups han fet vibrar i ballar el públic amb les seves interpretacions i el seu pop lluminós. Així mateix, la música no ha estat l’única protagonista d’aquest divendres per la tarda, sinó que també han destacat les diverses actuacions de La Fura dels Baus per la zona del Cruïlla Village. La companyia ha tornat per segon any consecutiu al festival i repetirà actuacions aquest dissabte.

Bastille va començar com el projecte en solitari del cantant i compositor Dan Smith i va atraure l’atenció del públic després de pujar uns quants temes a internet l’any 2010. Els anglesos participarien en grans festivals com Glastonbury i l’Illa de Wight. Després del seu exitós àlbum debut, ‘Bad Blood’, arribarien, amb el seu segon disc ‘Wild world’, al número 1 del Regne Unit. Treballs que han defensat des de l’escenari Estrella Damm del Cruïlla.

A l’inici del seu concert, Dan Smith, el cantant, ha saludat en català a un públic entregat a les seves melodies pop amb tocs d’electrònica. “Ho sento, el meu català és molt dolent”, ha assenyalat. 

Lluís Gavaldà, cantant d'Els Pets, a l'escenari Time Out del Cruïlla, en un moment del concert / ACN

Lluís Gavaldà, cantant d’Els Pets, a l’escenari Time Out del Cruïlla, en un moment del concert / ACN

 

A la mateixa hora que Zaz triomfava a l’escenari Cruïlla Enamora, Els Pets han portat el seu pop català al Time Out del Cruïlla, uns mesos després de publicar l’àlbum ‘Som’, produït per Joan Pons (El Petit de Cal Eril), el nou disc del grup de Constantí que trencava un silenci discogràfic de cinc anys. El seu primer concert de presentació de l’àlbum va ser al Liceu el passat desembre. 

La Fura dels Baus 

La companyia ha tornat per segon any al Cruïlla, on ha ofert petits fragments d’alguns dels seus espectacles al Village. A més, la companyia ha recorregut el Parc del Fòrum amb una figura antropomorfa gegant i un vaixell. La Fura dels Baus tornarà al festival aquest dissabte.

Nou comentari

Més notícies

El Sónar garanteix que el festival se celebrarà “amb normalitat” malgrat la vaga de muntadors

Fira de Barcelona avança que el festival podria contractar una altra empresa si la que presta el servei no garanteix el muntatge
Edició de l'any passat del Sónar. | Laurent Garnier

Els cinc concerts imprescindibles del Sónar 2019

Els caps de cartell d'enguany són Bad Bunny i A$AP Rocky