Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els cinc concerts imprescindibles del Sónar 2019

Del 18 al 20 de juliol el festival de música experimental per excel·lència de Barcelona arriba a una edició. Les actuacions es dividiran en Sónar de Dia i Sónar de Nit, que es faran a la Fira Montjuïc i a la Fira Hospitalet, respectivament. Els caps de cartell d’enguany, el raper A$AP Rocky, el trio electrònic Disclosure i el cantant de reggaeton i trap Bad Bunny, actuaran a la Fira Hospitalet en l’horari de nit. Tots tres caps de cartell són actuacions obligades que els assistents no es poden perdre i actuaran a la Fira Hospitalet. 

Disclosure: Destaca per la interpretació en directe d’instruments que acompanyen les veus i les bases electròniques. Els germans Lawrence faran ballar el públic a base de drops i de qualitat musical. L’actuació serà el dia 19 a les 3:35 de la matinada. 

A$AP Rocky: El raper portarà un to irreverent i farà gaudir els assistents amb bases de hip-hop. El raper ha evolucionat del rap pur cap a una barreja amb el trap que el situa com un dels innovadors de l’escena nord-americana. Actuarà el dia 19 a les 22:30 hores. 

– Bad Bunny: Un dels màxims exponents del reggaeton en l’escena actual, visita el Sónar. El porto-riqueny portarà temes tan coneguts a les pistes de ball com Mia, en què col·labora amb el nord-americà Drake. Vindrà al Sónar el dia 20 a les 22:30 hores. 

Cecilio G: El polèmic Cecilio G també estarà al Sónar, on portarà rap espanyol a l’escenari. Cecilio G actuarà al SonarXS, situat a Fira Montjuïc, el dia 20 a les 19:30 hores.

Berlinist: Una de les actuacions que causaran sensació serà la de Berlinist. El grup, format per catalans i alemanys, produeix música per acompanyar videojocs com Gris, que ha estat creat amb les il·lustracions del barceloní Conrad Roset. L’actuació constarà en acompanyar els jugadors del videojoc amb una interpretació en directe de la banda sonora del joc. Actuaran el dia 18 al SonarComplex, situat a Fira Montjuïc, a les 14 hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa