Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
FOTOS | Les torres dels evangelistes de la Sagrada Família

Les obres del Temple Expiatori de la Sagrada Família avancen cada cop més. L’obra magna de Gaudí és un reclam nacional i internacional i milers de visitants venen a Barcelona per a poder observar-la i quedar encisats de la seva magnificència. Una mostra d’aquest avanç en les obres de construcció del Temple de Gaudí és la, ja propera, finalització de les torres dels evangelistes, Lluc, Marc, Mateu i Joan. De fet, dues d’aquestes quatre torres, les de Lluc i Marc ja tenen la seva construcció finalitzada.

Operaris de la Sagrada Família col·locant les ales a les torres de Mateu i Joan | Sagrada Família

Les tasques de finalització de les torres de Joan i Mateu estan ja a la seva fase final, ja que s’estan col·locant les ales que corresponen a les parts superiors d’aquestes torres que representen els evangelistes. A principis d’aquesta setmana s’han començat a posar les ales de Mateu i ara a les de Joan. Quan aquestes s’hagin acabat d’instal·lar es col·locarà el llibre i el tetramorf que representa als quatre evangelistes.

Quan la col·locació d’aquestes ales estigui completada, es procedirà a acabar de guarnir les torres amb la instal·lació d’una figura humana a la torre de Mateu i la d’una àliga a la torre de Joan.

Una de les ales sent col·locada a les torres de Mateu i de Joan | Sagrada Família

La Sagrada Família és una de les grans icones de Barcelona, i de l’Estat espanyol. De fet, la Vuelta, al seu pas per Barcelona, va dissenyar el recorregut de la seva contrarellotge per passar-hi per davant i poder gaudir de vistes totalment espectaculars. De fet, la Sagrada Família és el setè monument favorit de tota Europa, segons un estudi de l’agència de viatges Iglu Cruise.

A més, la Sagrada Família és el monument més popular de l’Estat segons el proveïdor d’assegurances de viatge AllClear, que ha creat un rànquing basat en les visites de les pàgines a la Viquipèdia i les cerques als buscadors web.

Una de les ales en suspensió mentre la transporten | Sagrada Família

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa