Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El monument més popular de l’Estat està a Barcelona i va néixer fa 140 anys

Barcelona destaca per moltes coses, i una d’elles són els seus monuments. Però hi ha un que destaca per sobre de la resta i que, fins i tot, és el més popular de tot l’Estat. Així ho ha notificat el proveïdor d’assegurances de viatges AllClear, que ha creat un rànquing dels monuments més populars del món a partir de les pàgines més vistes a Wikipedia i dels llocs més buscats del món.

En el cas de Barcelona, acull el monument més popular de l’Estat: l’obra més reconeguda d’Antoni Gaudí. Es tracta de la Sagrada Família, que compta amb 140 anys d’història i és un dels principals atractius turístics de la ciutat.

A l’àmbit mundial, però, hi ha altres monuments que superen de lluny en popularitat a la Sagrada Família. Segons AllClear, la primera posició és per al Taj Mahal de l’Índia, originari del segle XVII. A aquest el segueixen el Burj Khalifa, de la Unió dels Emirats Àrabs; l’Everest, que fa de frontera de la Xina i el Nepal; l’estàtua de la Llibertat de Nova York, la Gran Muralla Xinesa, la Tour Eiffel i Machu Picchu, un dels llocs més màgics del Perú.

El monument més decebedor

D’altra banda, està el monument que més decep als turistes que visiten Barcelona. El passat mes de març, TripAdvisor va elaborar un llistat sobre les ciutats més decebedores del món i els monuments també més decebedors. En el cas de la capital catalana, aquesta catalogació se la va emportar el Park Güell, del qual es va destacar l’elevat preu de l’estrada i la massificació turística que pateix, sobretot a l’estiu.

Pel que fa a les ciutats més decebedores, Barcelona va aparèixer en la posició número 12, a força distància de Bangkok —Tailàndia—, la ciutat més decebedora del rànquing. Entre les 10 primeres ciutats d’aquesta llista, també apareixien ciutats com Munic, Londres o París. De la capital britànica, els turistes van destacar com a monument més decebedor el London Eye.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa