Fira de Barcelona contracta una altra empresa per substituir els muntadors del Sónar en vaga

La institució nega que aquesta contractació vulneri el dret a la vaga

Fira de Barcelona ha contractat una altra empresa per substituir el muntadors dels elements aeris dels escenaris del Sónar en vaga. Així ho han confirmat a l’ACN fonts de la institució, qui han explicat que estan portant a terme els treballs des d’aquest dijous “amb tota normalitat”.

[r:1]

Fira de Barcelona ha recordat que ja van anunciar que si finalment UTE Rigging no podia realitzar aquest servei, contractarien altres empreses per tal d’assegurar el muntatge, una possibilitat, segons Fira, que ja està prevista en el contracte amb el proveïdor actual. Així mateix, ha insistit en què aquesta contractació no vulnera el dret a la vaga. Els sindicat de ‘riggers’ han assenyalat que l’empresa contractada és ‘Evil Angels’.

El sindicat de Riggers de muntadors ha denunciat que Fira de Barcelona està vulnerant el seu dret a vaga contractant una altra empresa per fer la seva feina al Sonar. Prop d’un centenar de membres del col·lectiu s’han manifestat a les portes de les oficines de l’empresa pública per reclamar que la subrogació dels seus contactes formi part del plec de condicions del concurs per les empreses que organitzin esdeveniments en les seves instal·lacions de Barcelona i L’Hospitalet.

Més informació

Comentaris

    Carai amb Evil Angel 12/07/2019 1:54 pm
    He posat 'Evil Angel' al buscador i m'he adonat que desconec el tipus de muntatges que fan a la Fira...

Nou comentari