Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Febre a Barcelona per la presència de Quentin Tarantino

La presència del director de cinema nord-americà Quentin Tarantino a Barcelona ha desfermat la bogeria a la ciutat. Una gran multitud de seguidors i curiosos es van aplegar aquest diumenge a les portes del Teatre Coliseum de la Gran Via de les Corts Catalanes per esperar l’arribada del cineasta, que tenia programada la presentació del seu nou llibre Reflexions de cinema en una xerrada que havia de celebrar-se en aquestes emblemàtiques instal·lacions de la capital catalana.

L’entrada de Tarantino va ser al més pur estil Hollywood, envoltat de seguidors que li demanaven fotografies i autògrafs i secundat per un fort dispositiu de seguretat, que va garantir que l’accés del director al Teatre Coliseum transcorria sense cap mena d’incidents destacables. Aquesta arribada va ser un preludi perfecte per a l’ambient que esperava al cineasta a l’interior de les instal·lacions, on es van esgotar les 1.500 entrades disponibles a un preu de 84 euros cadascuna.

Debut de Tarantino en el gènere de la no-ficció

Cal recordar que Reflexions de cinema és el debut en el gènere de la no-ficció del popular director nord-americà, responsable de films emblemàtiques de la història del cinema com ‘Pulp Fiction’, ‘Reservoir Dogs’ o ‘Érase una vez… en Hoollywood’. Precisament, el llibre compta amb una sèrie de reflexions sobre el cinema nord-americà dels anys 70 que tant l’ha influït. El llibre de Tarantino s’ha publicat també en castellà (‘Meditaciones de cine’, Reservoir Books). L’editorial ja va avançar a finals del 2022 que estava treballant per poder portar el realitzador a Barcelona perquè presentés l’obra.

Cartell de presentació del llibre de Quentin Tarantino a Barcelona / LAST TOUR
Cartell de presentació del llibre de Quentin Tarantino a Barcelona / LAST TOUR

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa