Esgotades en tres hores les 45.000 entrades per visitar els Reis d’Orient al Fòrum

Les entrades per visitar el Parc de la Màgia d’Orient al Fòrum de Barcelona, que s’havien posat a la venda aquest dimarts a les 10 hores, s’han exhaurit poc després de les 13 hores. La iniciativa, que adapta l’arribada dels reis a la pandèmia, proposa una experiència amb vuit ambients perquè els infants s’endinsin en l’univers reial. El recinte estarà obert del 28 de desembre al 5 de gener i té capacitat per a 700 persones cada hora. Des de l’Ajuntament de Barcelona es preveia que en vuit dies hi podrien passar uns 45.000 visitants amb reserva.

El director de Programes Culturals, Esteve Caramés, ha destacat que és una situació que ja “preveien” i que els propers dies estudiaran la manera de “donar resposta” a la demanda. Alhora, Caramés ha fet una crida a fer un “ús responsable” de les reserves i ha recordat que és un “deure” cancel·lar les localitats que no utilitzin. Alhora, també ha volgut posar en valor que es farà una retransmissió conjunta de l’arribada dels reis a través de les tres televisions públiques.

El Parc estarà obert el 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener d’11 a 20 h, mentre que el 31 de desembre i el 5 de gener es podrà visitar en horari de matí. El 5 de gener, els Reis d’Orient arribaran a la ciutat per mar amb el pailebot Santa Eulàlia i seran rebuts per les autoritats. RTVE Catalunya, TV3 i betevé faran un programa especial en el qual retransmetran aquesta recepció i la visita posterior dels Reis al Parc del Fòrum.

Nou comentari

Més notícies
Arribada dels Reis Mags al Moll de la Fusta de Barcelona / Jordi Play

L’espai màgic dels Reis d’Orient al Fòrum tindrà capacitat per 700 persones cada hora

Ja estan obertes les reserves per visitar la instal·lació, que estarà oberta del 28 de desembre i el 5 de gener
La fàbrica dels Reis d'Orient a la Fabra i Coats / Ajuntament de Barcelona

Les visites a la fàbrica dels Reis d’Orient a la Fabra i Coats seran amb cita prèvia

Obrirà a partir del 28 de desembre i s'hi podrà accedir per les tardes