Entrades gratuïtes per a nens a l’Aquàrium per celebrar el 25è aniversari

El centre marí ofereix la promoció demà en motiu de l'efemèride

L’Aquàrium de Barcelona oferirà aquest dimarts entrades gratuïtes a nens de fins a 10 anys amb la compra d’una entrada d’adult per celebrar el 25è aniversari del centre marí, que va obrir les portes per primera vegada el 8 de setembre de 1995.

En un comunicat aquest dilluns, el centre ha informat que la celebració de l¡aniversari s’ha vist afectada per la pandèmia de la Covid-19, que ha obligat a modificar la programació d’activitats previstes, i “encara que l’Aquàrium no podrà compartir aquesta efemèride amb els ciutadans de Barcelona com li hauria agradat, no s’ha oblidat d’ells i els ha preparat una sorpresa” regalant entrades als nens.

El tiquet s’haurà d’adquirir a taquilla amb acreditació de l’edat del menor, i el centre marí mantindrà fins a final d’any la promoció per la qual els nens que compleixin fins a 10 anys durant el 2020 tindran l’entrada gratuïta durant tota la setmana del seu aniversari.

L’Aquàrium “afronta el futur amb confiança” i té previst dur a terme una millora de les instal·lacions quant sigui possible, després que l’Autoritat Portuària de Barcelona (APB) ampliés a l’abril en 12 anys el contracte de la concessió de centre marí, de manera que estarà a Barcelona fins al 2039.

En aquests 25 anys, l’Aquàrium de Barcelona ha rebut la visita de 37 milions de persones, que han pogut observar les més de 11.000 espècies que l’habiten, i en aquest temps han nascut 2.500 nous éssers vius i s’han consumit més de 360 tones d’aliments.

Més informació

Nou comentari