Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Port amplia 12 anys la concessió de l’Aquàrium a la societat que l’explota
  • CA

L‘Aquàrium de Barcelona ampliarà i millorarà les seves instal·lacions i posarà en marxa noves exposicions, després que el Port de Barcelona hagi aprovat una pròrroga de 12 anys a la seva concessionària, la societat Aspro Ocio. La concessionària que explota l’Aquàrium havia sol·licitat una pròrroga de la seva concessió, que es va iniciar el 1992 i havia de finalitzar el 2027, segons ha informat el Port de Barcelona en un comunicat.

El consell d’administració del Port de Barcelona ha ratificat aquest dimecres la pròrroga, fins al 2039, així que Aspro Oci abonarà un import econòmic i invertirà en l’ampliació i millora de les instal·lacions. L’Aquàrium de Barcelona va obrir les seves portes al setembre de l’any 1995 i ha rebut des de llavors un total de 37 milions de visites.

Acull 11.000 espècies diferents i està considerat el primer aquari del món en temàtica mediterrània, segons ha ressaltat el Port de Barcelona. L’enclavament portuari també ha indicat que l’Aquàrium “destaca per la seva tasca d’investigació, conservació i divulgació de l’ecosistema marí mediterrani”. També ha subratllat que li ha permès obtenir el reconeixement Biosphere per a empreses turístiques sostenibles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa