El Mago Pop compra el Teatre Victòria i el gestionarà a partir del juny

L'il·lusionista Antonio Díaz compra la sala a Tres per 3, la societat formada pel Tricicle, Dagoll Dagom i Anexa

El Mago Pop, àlies artístic d’Antonio Díaz, serà el nou propietari del Teatre Victòria de Barcelona a partir del mes de juny. Ho ha anunciat l’il·lusionista avui, acompanyat dels responsables de la societat Tres per 3 (Tricicle, Dagoll Dagom i Anexa), que ha gestionat el teatre del Paral·lel des de l’any 1986 i ara el ven al mag.

Díaz ha assegurat que gestionar “un dels teatres més importants de la ciutat” i convertir-lo en la seva casa escènica és “un somni personal i professional”.

El Mago Pop amb Paco Mir (Tricicle), Antoni Albadalejo (Annexa) i Anna Rosa Cisquella (Dagoll Dagom), davant del Teatre Victòria que comprarà l'il·lusionista. Divendres 1 de març de 2019 / ACN

El Mago Pop amb Paco Mir (Tricicle), Antoni Albadalejo (Annexa) i Anna Rosa Cisquella (Dagoll Dagom), davant del Teatre Victòria / ACN

La línia de programació del teatre mantindrà sota la seva gestió “l’aposta” per grans espectacles “independentment del gènere”. “No serà un teatre (només) de màgia”, ha avisat un Mago Pop que, no obstant això, inaugurarà la propera temporada amb el seu aplaudit muntatge Nada es impossible, a partir del setembre del 2019.

Més informació

Nou comentari