Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Deu menús de menys de 12 euros per dinar si treballes a Barcelona
  • CA

Abans de la pandèmia, el centre de Barcelona, però també molts barris on hi ha oficines i centres de treball, eren un vesper de persones a migdia que buscaven taula per fer un menú i desonnectar una estona compartint taula amb amics o amb companys de feina. Però la Covid-19 va tallar d’arrel aquest costum, amb una repercussió molt forta també per als restaurants, que fins i tot quan van poder reobrir no van recuperar el flux de clients, ja que molts van continuar fent teletreball.

Ara, però, amb la caiguda de les mascaretes en interiors, i per tant, amb una relaxació de les mesures, moltes empreses tornaran a la feina presencial -altres mantindran el teletreball si és més eficaç-, i això comportarà que noavament molts treballadors buscaran un lloc on trobar un menú a bon preu i de bona qualitat per fer a migida a la capital. Us suggerim una desena de locals amb menú per menys de 12 euros i bones referències, si bé l’oferta de restauració és enorme i de ben segur que aquí només hi ha un petitíssim tast!

Un tast de deu restaurants

Masala 73: Carrer de Muntaner 152. Cuina hindú per 11 euros. Eixample.

Escairón: C. d’En Fontrodona, 5. Al Poble-sec, cuina mediterrània, sezilla i sense miniamalismes, ofereix menú per 11,90 euros.

Fermentum: Carrer d’Enric Granados 115-117. Un italià amb molta varietat de plats i grans postres. Menú a l’Eixample per 10,50 euros.

La Nova Farga: Carrer d’Almeria, 31, al barri de Sants, el mateix restaurant es publicita com a cuina de batalla, casolana i mediterrània. Ofereix un menú per 10 euros.

Sopa: Carrer de Roc Boronat, 114 (Poblenou) i Provença, 330 (Eixample). Restaurant vegetarià amb un menú per 10,50 euros.

Granja Mabel: Carrer de la Marina 114. Ofereix menús a 12 euros. Cuina mediterrània al Poblenou.

La Balmesina: Carrer de Balmes 193. Cuina italiana a l’Eixample. Menú per 11,90 euros.

Le petit Daniel: Carrer de la Llacuna, 136. Cuina mediterrània, i dijous paella! Menú per 10,90 euros al Poblenou. Cuina francesa per als qui treballin al 22@

Sifo parrilla argentina: Carrer d’Espalter, 4. Restaurant amb un toc argentí al cor del Raval amb un menú casolà per 11,90 euros.

Biocenter: Pintor Fortuny, 25. Cuina vegetariana al Raval. Un plat del dia, un bufet d’amanides i una crema de verdures, elaboren diferents opcions de menú que tu et serveixes en safata, a 10 euros.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jo a abril 20, 2022 | 07:02
    Jo abril 20, 2022 | 07:02
    El Sopa de provença fa anys que va tancar...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa