Una estona de desconnexió de la feina, reunions, trobades amb amics entre setmana… dinar a migdia era tot un ritual, i la tria de restaurant, també. La Covid-19, però, ha reduït força els àpats fora de casa, especialment perquè molts treballadors ja no van a l’oficina.

No obstant, si ets dels que encara treballa presencialment i amb jornada partida, o pots fer alguna trobada entre setmana a la ciutat, et suggerim deu establiments on pots fer un menú equilibrat per menys de 12 euros. Barcelona és plena de bons restaurants, i aquesta és només una tria, però no pas l’única poossible!

Granja Mabel: Carrer de la Marina 114. Ofereix menús a 12 euros. Cuina mediterrània al Poblenou.

La Balmesina: Carrer de Balmes 193. Cuina italiana a l’Eixample. Menú per 11,90 euros.

Sopa: Carrer de Roc Boronat, 114 (Poblenou) i Provença, 330 (Eixample). Restaurant vegetarià amb un menú per 10,50 euros.

Le petit Daniel: Carrer de la Llacuna, 136. Cuina mediterrània, i dijous paella! Menú per 10,90 euros al Poblenou. Cuina francesa per als qui treballin al [email protected]

Masala 73: Carrer de Muntaner 152. Cuina hindú per 11 euros. Eixample.

Escairón: C. d’En Fontrodona, 5. Al Poble-sec, cuina mediterrània, sezilla i sense miniamalismes, ofereix menú per 11,90 euros.

Fermentum: Carrer d’Enric Granados 115-117. Un italià amb molta varietat de plats i grans postres. Menú a l’Eixample per 10,50 euros.

La Nova Farga: Carrer d’Almeria, 31, al barri de Sants, el mateix restaurant es publicita com a cuina de batalla, casolana i mediterrània. Ofereix un menú per 10 euros.

Sifo parrilla argentina: Carrer d’Espalter, 4. Restaurant amb un toc argentí al cor del Raval amb un menú casolà per 11,90 euros.

Biocenter: Pintor Fortuny, 25. Cuina vegetariana al Raval. Un plat del dia, un bufet d’amanides i una crema de verdures, elaboren diferents opcions de menú que tu et serveixes en safata, a 10 euros.

Nou comentari

Comparteix