Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Deu discoteques barcelonines opten al TOP 100 planetari
  • CA

La llista anual de les discoteques que aspiren a ser entre les cent millors del món atenent el rànquing anual de l’entitat The International Nightlife Association (INA) n’inclou 58 de tot l’estat espanyol. De les setze catalanes, deu es troben a Barcelona: Apolo, Bling Bling, Carpe Diem Lounge Club, Input Hight Fidelity Dance Club, Les Enfants Brillants, Macarena Club, Opium, Pacha, Shôko i Sutton. ElRow és a Viladecans mentre que Disco Tropics i St. Trop’ s’ubiquen a Lloret de Mar, Papillon Club a Platja d’Aro, Tropical a Salou i Biloba a Lleida i Tarragona. Quinze són d’Eivissa, set de Madrid i sis de Marbella. En total, 260 locals de 44 països diferents busquen el reconeixement.

Aquest certamen ha pogut tornar després del parèntesi provocat per la pandèmia, de manera que molts establiments ja no hi poden optar perquè van haver d’abaixar definitivament la persiana. El període de votació, obert entre l’1 de setembre i l’1 de novembre, ha registrat la participació de prop de 250.000 persones segons fonts de l’entitat organitzadora.

Plantejar els desafiaments del sector de l’oci nocturn

La llista de les cent millors discoteques del món de 2022 s’anunciarà oficialment durant el vuitè Congrés Internacional d’Oci Nocturn i la setena gala dels Premis Golden Moon, que es duran a terme al Hard Rock Hotel Tenerife el 30 de novembre. L’esdeveniment aplegarà representants, treballadors i patrocinadors de l’oci nocturn d’arreu del món amb l’objectiu de d’avaluar la recuperació del sector i els desafiaments futurs de la indústria. Els congressos comptaran amb taules rodones i ponències amb portaveus d’associacions empresarials, administracions púbiques, grans empreses, pymes i autònoms; es tracta de generar una mena de networking per buscar sinergies i complicitats.

Segons el secretari general de la INA, “estem orgullosos de rellançar el nostre esdeveniment anual després de les dificultats que hem sofert els dos darrers anys. La indústria de l’oci necessita tenir l’oportunitat d’unir-se i tornar més forta que mai”. A més, ha aprofitat per fer una crida a les principals empreses d’oci nocturn de tot el món per tal que hi participin i aplanin el camí cap al futur.

Els Estats Units presenten una quarantena de candidatures

Després de l’estat espanyol, els Estats Units és el país que presenta més candidatures amb un total de 44 i la majoria a Las Vegas. També destaquen les dotze d’Itàlia, les onze de Colòmbia i del Canadà o les deu del Regne Unit, quatre d’elles a Londres; el Ministry of Sound sobresurt com una de les més populars.

La discoteca Hï d’Eivissa fou proclamat el millor club nocturn del món en l’edició de 2019 celebrada a Bogotà, seguida per Cavalli Club Restaurant & Lounge de Dubai. El tercer lloc del podi el va ocupar l’Ushuaïa Beach Hotel, també a Eivissa. El 2020 l’esdeveniment es va haver de desenvolupar en format virtual per mitjà de la plataforma Zoom des del Marina Beach Club de València, amb sessions en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa