L’hamburgueseria Chelsea, fundada l’any 1977, desapaeix del Paral·lel, 172, al barri de Sant Antoni. En el seu lloc, Ruar Street Food. El nou local promet “entrepans suculents i sorprenents basant-se en el receptari de street food dels principals focus internacionals del menjar de carrer”.

Però no són les Big Boy o la Big Cris, dues de les hamburgueses més conegudes del Chelsea, un mític local que, com demostren els comentaris a les xarxes socials, era un establiment emblemàtic en una de les artèries culturals de la ciutat. @Bcnsingular ho ha avisat a Twitter, adéu a una de les primeres hamburgueseries de la ciutat…

Al Chelsea no hi havia grans pots de Ketchup envasat ni infinitat de pans per combinar. Era una hamburgueseria clàssica, de les de tota la vida, això sí, amb molts ingredients per triar. Però de proximitat i sense grans floritures que emmasacaressin la qualitat del producte.

I és que la febre de les cadenes de menjar ràpid fa temps que ha arribat a Barcelona. Tot just fa uns dies coneixíem que la cadena nordamericana Five Guys té un pla d’expansió per obrir a Barcelona entre 5 i 7 locals aquest 2022, i un d’ells obre portes ja a l’avinguda Diagonal.

Five Guys, la que es considera l’hamburgueseria preferida de Barak Obama, va arribar a Barcelona l’abril del 2018 i es va instal·lar al centre comercial La Maquinista. I va ser tota una revolució: Hamburgueses peparades davant del client, complements de franc i res congelat i un centenar de combinacions possibles. A més, com insisteixen, són els clients qui fan el màrqueting, de manera que no inverteixen en publicitat.

“El 2020 ha estat un any perdut per a tots, no hem crescut, explica Agromayor-, som una empresa familiar, amb capital familiar, i amb una capacitat de creixement generosa però limitada”. En l’actualitat, Five Guys compta amb més de 1.500 restaurants a tot el món, sobretot al seu mercat local, els Estats Units, on s’enfronta a la competència ferotge de les dues grans cadenes mundials de menjar ràpid: McDonalds i Burger King.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa