Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
De bar de copes mític del Gòtic a cadena de forns de pa
  • CA

La crisi derivada de la pandèmia, i agreujada per la crisi energètica i de la inflació, està provocant l’abaixada massiva de persianes en molts comerços i establiments de la ciutat. I uns dels majors damnificats han estat establiments de restauració i oci, que van viure diversos mesos de tancament forçat. Ha tancat el mític bar de copes del barri Gòtic Tequila, situat al carrer dels Escudellers i on es trobaven tant estudiants com turistes i amants del heavy. El bar permetia demanar cançons al seu DJ i fins i tot tenia cascs per als clients perquè poguessin escoltar la seva música preferida. De fet, se’l considerava un temple del heavy metal. Pel que fa a les copes, i fent honor al seu nom, oferia fins a 15 varietats de tequila.

De temple del heavy metal a forn de pa

Com es pot veure a les imatges difoses pel compte de Twitter Històries de Barcelona, ara el Tequila és un forn de pa de la cadena low cost 365.

I és que els locals mítics passen per hores baixes a la ciutat, sovint perquè ja no poden assumir els lloguers dels locals o els propietaris no els el volen renovar. També per jubilacions, i de vegades, ni tan sols es coneix el motiu pel qual cessen la seva activitat. És el cas que hem conegut aquesta setmana del Caffe San Marco del carrer Major de Sarrià. Diuen els entesos que en aquesta cafeteria, amb molta clientela de tota la vida del barri, se servia el millor tallat de tot Barcelona.

Els veïns perden una cafeteria mítica, però en pocs metres ja hi ha altres cafeteries que han obert portes: al seu voltant: On y va, Cornet i Mas i Syra Coffee. Qui sap si ha estat la competència o altres raons les que han dut al tancament d’aquesta cafeteria, perquè els propietaris no han volgut fer cap comentari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa