Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El creador de l’exitosa sèrie ‘Lost’ busca figurants a Barcelona

El creador de les mítiques sèries de ‘Lost’ i ‘Watchmen’, Damon Lindelof, ha escollit Catalunya per trobar els figurants de la seva nova producció, que es dirà ‘Mrs. Davis’. El càsting arribarà diumenge a Barcelona i busca captar entre 500 i 800 persones per complementar als actors principals que apareixeran a la sèrie.

La directora de les proves, Yaël Moreno, recalca que “és un càsting molt inclusiu” i diu que necessiten perfils ben diversos i de totes les edats -sempre que els candidats tinguin més de 16 anys-. Malgrat tot, reconeix que, majoritàriament, els calen homes. En aquest sentit, diu que busquen “perfils de diferents ètnies i locals”. També necessiten “gent amb cabells molt moderns o d’altres més clàssics”. Entre les necessitats, un dels perfils més demandats és el d’home amb cabell i barba llarga, que necessiten per a algunes escenes on Lindelof vol recrear “una gran batalla”, assegura la directora de càsting.

Com apuntar-se al càsting?

Tothom que hi vulgui participar de les proves s’ha d’inscriure al web de yaeldeperfil.com i dur el DNI i una fotocòpia del compte bancari. El rodatge, que pot durar diversos dies, serà remunerat, malgrat que en cap cas tenir experiència és un requisit per poder presentar-s’hi. Tot plegat suposa una oportunitat per als amants de la interpretació que volen aparèixer en una sèrie professional.

Els primers a participar de les proves, que a l’espera d’aterrar a Barcelona aquests dies s’estan fent a la Universitat de Girona, han avançat com és la primera presa de contacte: primer et fan fotos i un parell de preguntes i després els responsables del càsting anuncien si t’escullen o no per passar a les segünts fases, en què es fan diverses proves de vestuari fins al dia de la gravació.

La nova sèrie de Lindelof

La nova sèrie parlarà de fe i tecnologia i estarà ambientada en diferents èpoques. La idea és poder filmar en algunes poblacions gironines i en països com Itàlia i França. Els figurants que surtin escollits del càsting tindran la sort de compartir escena amb actors de la talla de David Arquette, Betty Gil-pin o Jake McDorman.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Alexandre François Garcia a setembre 16, 2022 | 13:10
    Alexandre François Garcia setembre 16, 2022 | 13:10
    Voluntari per figurar a la vostra producció .com prendre contacta amb vostès ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa