Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’ska de la Pegatina perquè quedar-se a casa sigui una festa
  • CA

La Pegatina també convida a quedar-se a casa i fer del confinament una alegria. El cantant del grup, Adrià Salas, ha compost la cançó Quédate en tu casa per animar a ritme d’ska i pop a complir la restricció i trobar-li la cara més positiva. Una vintena de músics participen en aquest projecte altruista, que s’ha gravat en temps rècord des dels domicilis de tots els.

Estrenada a les xarxes socials aquest dimecres a les 12h en punt, compta amb cameos de Alba Reig (Sweet California), Álvaro Soler, Andrés (DVicio), Arnau Griso, Bely Basarte, Carlos Sadness, Dani Fernández, David Otero, Ivan (Efecto Pasillo), Funambulista, La Pegatina, María Peláe, Mr. Kilombo, Rayden, Roi Méndez i Sofía Ellar. Mostren escenes quotidianes com la dutxa, jugar amb els fills al sofà, obrir la nevera o acaronar els gats, mentre demanen a tothom que es quedi a casa per vèncer l’epidèmia de forma col·lectiva.

La cançó la toquen els músics de La Pegatina i el productor sabadellenc Tato Latorre. El videoclip és obra de Chobichoba (Caldes de Montbui) i la portada del single, de VanilaBCN. “Volem ajudar a apujar els ànims i que la gent es consciencïi que és cosa de tots!”, explica Salas.

Més notícies
Un ‘Queda’t a casa’ a ritme de reggae es fa viral a la xarxa
Notícia: Un ‘Queda’t a casa’ a ritme de reggae es fa viral a la xarxa
Comparteix
Els autors han fet dues cançons més relacionades amb el confinament pel coronavirus
Televisió i mitjans digitals, principals opcions triades durant el confinament
Notícia: Televisió i mitjans digitals, principals opcions triades durant el confinament
Comparteix
Les retransmissions religioses creixen un 80% i les dels informatius, un 65%

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa