Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Concerts gratis a Barcelona per celebrar el Dia Internacional del Jazz

Barcelona es prepara per celebrar el Dia Internacional del Jazz –diumenge 30 d’abril– amb concerts gratuïts al carrer. L’Ajuntament ha organitzat una jornada de més de 10 hores seguides de música en directe a la cruïlla entre el passeig de Gràcia i el carrer Casp. Els concerts també serviran per commemorar els 200 anys de la mítica avinguda barcelonina.

Els amants de la música podran gaudir de sis grups que representen la diversitat del jazz. Principalment, hi haurà artistes de l’escena barcelonina, però també es podrà seguir músics de Sud-àfrica, Brasil, els Estats Units i el Regne Unit. Durant les 10h de música, també està previst que hi hagi espectacles pensats per als més petits de la ciutat.

El programa

Els primers a actuar seran els músics de la Sant Andreu Dixie Band, un grup que centra les seves actuacions en el primer Jazz amb tocs de swing. Després serà el torn de la trompeta de Joan Mar Sauqué, reconegut a tot Europa, que tocarà per primer cop en públic el seu últim disc. El quartet Las de Barcelona li agafaran el relleu amb un jazz que veu de la música típica de Llatinoamèrica. També serà moment d’escoltar Michael League i Bill Laurence, membres de la Snarky Puppy, amb temes titulats La Marinada i Sant Esteve.

D’altra banda, el toc brasiler el posarà Hamilton de Holanda i el sud-africà, Nduduzo Makhathini, que farà sonar al piano cançons que recorden des de l’esclavatge fins a l’actualitat. La Balkan Paradise Orchestra acomiadarà la jornada amb música apta per a tots els públics. Durant tot el dia, doncs, serà moment per viure música swing gràcies al piano o a instruments de vent diversos. La idea de la jornada és apropar la música jazz a diferents públics, en especial als ciutadans adults de Barcelona, que poden anar acompanyats dels infants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa