Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sopa de Cabra ja ha venut el 80% de les entrades del concert a Barcelona
  • CA

Furor a Barcelona amb Sopa de Cabra. El mític grup encapçalat per Gerard Quintana ha venut prop del 80% de les entrades disponibles per al concert que tindrà lloc al Palau Sant Jordi de la capital catalana el pròxim 26 de novembre.

Aquesta actuació posarà el punt final a la gran gira de celebració del 30è aniversari del popular àlbum Ben endins, que ha portat el grup per diversos punts de la geografia catalana. Els Sopa de Cabra estaran a l’escenari acompanyats de tota una bateria d’artistes de renom com Els Amics de les Arts, Els Catarres, Joan Dausà, Judit Neddermann, Ramon Mirabet, Suu, The Tyets, David Carabén, Alfred García, Buhos, Ginestà, Intana o Xarim Aresté.

Cal recordar que l’àlbum Ben endins és considerat el disc més venut de la història del pop rock català. De fet, tal ha estat la demanda per poder anar al concert de fi de gira que la promotora ja va optar fa unes setmanes per ampliar l’aforament del concert al Palau Sant Jordi.

Un 2023 amb un cartell espectacular

Després de dos anys marcats per la pandèmia del coronaviurs i sense rebre grans músics internacionals, Barcelona tornarà a acollir grans artistes de renom mundial l’any vinent. El primer gran músic a anunciar que tornava a la capital catalana va ser Bruce Springsteen, que actuarà amb la seva incansable E-Street Band en un doble concert a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Però si hi ha un grup que ha decidit tornar amb força és, sense cap mena de dubte, Coldplay. La considerada com una de les bandes més populars del món actuarà per partida quàdruple a l’estadi olímpic el maig de 2023, sent així, el primer grup que aconsegueix omplir quatre estadis de forma consecutiva en una mateixa gira.

També oferirà dos concerts a la capital catalana l’artista britànic Robbie Williams. La segona actuació de Williams tindrà lloc el 25 de març del 2023, just un dia després de la primera actuació programada pel 24 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades tant per al primer concert com per al segon ja estan a la venda i es poden adquirir a través de la pàgina web de Doctor Music

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa