La comissió de festes del carrer Rosés de Sants es dissol després de 20 anys

Una de les membres apunta al desgast i a la falta de relleu generacional com a motius

La comissió de festes de la Casa Gran – carrer Rosés es dissol. Després de 20 anys guarnint el seu carrer per a la festa major del barri de Sants (Sants-Montjuïc), han anunciat que la falta de relleu generacional i el desgast dels últims anys els ha portat a donar per acabada la comissió. Ho ha anunciat Rosa Molina, membre de la comissió, en una entrevista a Sants 3 Ràdio

Molina ha admès que la decisió els deixa “molta pena” i que la falta d’empenta dels joves ha estat clau. Quan ella va entrar a la comissió, ha explicat a Sants 3 Ràdio, tenia 48 anys i ara en té 68. “El jovent està per altres coses”, ha reconegut. “Ho entenc, però ha estat una pena”.

També ha aprofitat per posar en relleu el paper de les dones en els guarniments del carrer. Així, ha destacat que eren elles les que s’encarregaven sistemàticament dels sostres i que també han estat elles les que han trigat més a retirar-se de la comissió. “Seguirem gaudint de la festa major, però amb nostàlgia”, ha lamentat Molina en declaracions a l’entrevista.

Més informació

Nou comentari