Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com seguir per televisió l’espectacle dels Reis Mags a Barcelona
  • CA

L’espectacle que substituirà la cavalcada habitual dels Reis Mags a Barcelona tindrà triple cobertura televisiva. Tant betevé com TV3 i TVE retransmetran el xou que l’Ajuntament de Barcelona ha preparat per una nit de reis excepcional, després que s’hagi arribar a un acord de col·laboració amb el govern municipal.

Tots tres canals començaran els seus programes especials abans de dos quarts de vuit del vespre, quan desembarquin els Ses Majestats a la ciutat i comenci un espectacle ple de carrosses i companyies de dansa de la ciutat. Tot plegat està previst que s’allargui gairebé fins a les nou de la nit.

Betevé

En Jordi Montalbo i la Núria Dias seran els encarregats de fer-nos arribar l’emoció de l’arribada dels Reis d’Orient a betevé. La retransmissió començarà a les 18:30 hores i es podrà seguir a la televisió, el web i les xarxes socials amb l’etiqueta #NitdeReisBCN. Aquest especial també es podrà seguir en directe a través de la Xarxa de Televisions Locals.

TVE

Anna Simon serà la mestra de cerimònies acompanyada del Nacho, un inquiet òs rentador a RTVE Catalunya. El programa comptarà amb les actuacions del grup Xiula i del mag Pere Rafart. Tots els nens i nenes podran veure des de casa el programa especial Nit de Reis a partir de les 19:10h a La 1, al web i a les xarxes socials de RTVE Catalunya.

TV3

Llucià Ferrer i Laia Oli conduiran la Nit de Reis més especial, a TV3 i el Super3. A partir de les 19:25 hores es podrà viure l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a Barcelona. Com ja és tradició els darrers anys, serà la cara més popular del Super3, en Mic, acompanyat del seu inseparable 5 segons.

Més notícies
Escenari previst per Nadal a la plaça Catalunya / Ajuntament de Barcelona
Barcelona anuncia 40 dies d’espectacles per Nadal
Notícia: Barcelona anuncia 40 dies d’espectacles per Nadal
Comparteix
Cent concerts sorpresa de jazz i un homenatge lumínic a la ciutadania a plaça Universitat, entre les novetats d’enguany
Arribada dels Reis Mags al Moll de la Fusta de Barcelona el 2019 / Jordi Play
Contes per preparar la (no)cavalcada de Reis
Notícia: Contes per preparar la (no)cavalcada de Reis
Comparteix
Sense poder saludar-los en persona, moltes famílies hauran d'espavilar-se per explicar com els Reis d'Orient porten coses a la gent
Amb la col·laboració de La Carbonera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa