Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Voluntaris per seguir la gira de Coldplay: podràs veure gratis el concert

“T’agrada parlar amb la gent? T’apassiona la sostenibilitat? Ser un ciutadà global és una part important de la teva vida? Si és així, et busquem! Global Citizen està buscant alguns voluntaris increïbles per unir-se a la gira Coldplay Music of the Spheres. Necessitem la vostra ajuda per registrar nous Ciutadans Globals abans de cada espectacle; si us sembla que us agradaria, responeu el qüestionari següent per tenir l’oportunitat de ser seleccionat com a Voluntari Ciutadà Global oficial”. Aquest és el missatge que ha enviat l’associació Global Citizen per trobar voluntaris, que en el cas de Barcelona serien per al 24, 25 i 27 de maig. A canvi, els voluntaris entren gratis al concert que es farà a l’Estadi Olímpic.

Com s’aconsegueix ser voluntari? Per optar a ser voluntari cal fer una inscripció mitjançant el qüestionari proporcionat per Global Citizen, abans del 19 d’abril, on es demanen informacions sobre tot allò que el candidat té d’atracció amb l’associació i la sostenibilitat, així com la seva disponibilitat per acudir als diferents concerts de Coldplay. I és que no només es dona l’opció de fer voluntariat al de Barcelona, sinó també a Portugal i Regne Unit. En resum, una oportunitat única per gaudir de la banda i alhora tenir una experiència solidària.

Molt esperat a Barcelona

L’exitosa banda Coldplay va posar a la venda les entrades a l’agost del 2022 i per als dos concerts que tenia planejat fer a Barcelona. Però va haver d’obrir una tercera data davant de l’allau de persones que volien assistir al concert. Així, el tercer concert de Coldplay a Barcelona es farà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys el 27 de maig de 2023. Ho va anunciar la promotora Live Nation, que va assenyalar que davant de la “increïble demanda” per als concerts del 24 i 25 de maig del 2023 s’havia hagut d’obrir una nova data.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a abril 15, 2023 | 20:16
    Ricard abril 15, 2023 | 20:16
    Hi ha sou o som en un cas d'almoina?
  2. Icona del comentari de: Mireia a abril 16, 2023 | 21:11
    Mireia abril 16, 2023 | 21:11
    Bones Ricard, Com hi ha d'haver sou, si a canvi et deixen entrar gratuïtament al concert?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa