Colau intenta frenar el projecte de l’Herminatge presentat pel Port

Els serveis jurídics municipals estudien una proposta de concessió presentada pel Port

Els serveis jurídics de l’Ajuntament de Barcelona estan estudiant la proposta de concessió administrativa que ha fet el Port de Barcelona per instal·lar el Museu Hermitage a la Nova Bocana. En una entrevista de betevé aquest dilluns, la tinenta d’alcalde d’Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, ha insistit que per instal·lar un projecte cultural en aquesta parcel·la és necessari un conveni entre el consistori i l’Autoritat Portuària.

En aquest sentit, la regidora ha assegurat que es va trobar “d’un dia per a un altre” amb aquesta proposta de concessió i que va demanar al Port un mes perquè els serveis jurídics municipals prenguessin una decisió, ja que sospiten que el Port ha intentat tirar pel dret sense l’aval del consistori. Així mateix, Sanz ha dit que el Port té alguns informes de l’Advocacia de l’Estat que especifiquen que la concessió del Hermitage “no es pot impulsar sense el compromís de l’Ajuntament”.

El Govern municipal manté els seus “dubtes” sobre la instal·lació d’aquest museu en la Nova Bocana i proposa un lloc alternatiu, alhora que es mostra favorable al fet que aquest solar aculli el centre de recerca i innovació European Urban Tech.

Comentaris

  Ricard 18/05/2021 3:48 pm
  No hi acabo de veure el problema a l'Hermitage al moll. Algú de l'Ajuntament podria ser clar al respecte?
  Fran BCN 18/05/2021 4:23 pm
  Tot el què toca la Colau, ho fa.malbé...
  Català 18/05/2021 5:13 pm
  Doncs està clarissim: la Colau vol que l'Ermitage vagi a Madrid, la molt bandarra.

Nou comentari