Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau dona pistes de com serà enguany el pessebre de la plaça de Sant Jaume
  • CA

El pessebre de la plaça de Sant Jaume és un dels secrets millors guardats de cada any. En els últims anys, a més, el betlem ha generat força polèmica i ha dividit la ciutat entre amants de l’escenografia més clàssica i els més alternatius a qui ja agrada les arriscades propostes del consistori. Enguany, el pessebre “tornarà a sorprendre”, segons ha dit darrerament el tinent d’alcalde de Cultura, Jordi Martí. Ningú ho dubte.

Ada Colau ha explicat ara en una conversa amb Marçal Mulet a TikTok que el pessebre de 2022 serà “més telemàtic, més audiovisual, més de mapping”. El vídeo mapping és una tècnica audiovisual que projecta imatges sobre superfícies, normalment edificis. Sigui com sigui, el que ha tornat a deixar clar l’alcaldessa és que “serà menys clàssic” que altres anys.

@mmmarsaal

Le pude hacer algunas preguntitas que nos interesan a la @adacolau ? Instagram: mmmarsaal

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

El pessebre, sempre polèmic

Justament, per evitar les polèmiques d’altres anys, Colau també ha volgut deixar clar durant la conversa amb el tiktoker que al Museu Frederic Marès hi haurà, com cada any, el pessebre clàssic. Aquest fet, segons Colau, fa que a la plaça de Sant Jaume s’aposti per un “més modern d’art contemporani”. Tanmateix, la líder dels comuns ha dit que ella encara no ha vist la nova proposta.

Al pas de les polèmiques pel seu sou

Ada Colau també ha aprofitat per sortir al pas de les fake news que hi ha al voltant dels seu sou. En aquest setntit, ha dit que oficialment cobra 100.000 euros i ha criticat la resta de grups, dels quals assegura que van votar en contra d’una proposta per abaixar-se el seu sou. Això ho ha dit a partir d’una pregunta inicial de Marçal Mulete, que ha traspassat els dubtes dels seguidors.

L’alcaldessa, aprofitant l’ocasió, ha explicat que han creat un codi ètic i que gran part del seu sou va a parar a “causes socials i fins culturals”. Colau també ha explicat que renuncia a les dietes i, en total, deixa de cobrar uns 400.000 euros.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: A l'aguait a novembre 08, 2022 | 10:46
    A l'aguait novembre 08, 2022 | 10:46
    Per a mi ja se'l pot fotre per barret. Lo important són altres temes pendents que mai els menciona ni per equivocació, ella i els seus socis. Però resistirem fins a les eleccions !!!!
  2. Icona del comentari de: rd a novembre 08, 2022 | 13:01
    rd novembre 08, 2022 | 13:01
    fora la inútil colaua, vividora mentidera manipuladora i botiflera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa