Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La cavalcada de Reis tornarà als carrers de Barcelona el 2022
  • CA

La cavalcada de Reis tornarà a passejar pels carrers de Barcelona el 2022, segons ha avançat betevé i han confirmat al TOT Barcelona fonts de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). L’any passat, en plena tercera onada de Covid-19, l’Ajuntament va substituir la tradicional cavalcada per una instal·lació estàtica al Fòrum

La intenció de l’ICUB és recuperar el format tradicional de la celebració, però encara s’estan perfilant els detalls, que poden variar en funció de la situació epidemiològica i les restriccions sanitàries que hi hagi en aquell moment. L’última cavalcada abans de la pandèmia va aplegar gairebé un milió de barcelonins al carrer, una xifra impensables ara mateix.

Els Reis d'Orient, al Fòrum / Ajuntament de Barcelona
Els Reis d’Orient, al Fòrum / Ajuntament de Barcelona

Espectacle limitat el 2020

L’any passat els Reis d’Orient van recórrer el litoral barceloní a bord d’una llanxa abans de pujar al pailebot Santa Eulàlia, que els va dur al port del Fòrum per descarregar el seu carregament de regals. La seva arribada es va retransmetre en directe per la televisió i només 300 nens van tenir l’honor de veure-la.

Per compensar la falta d’una cavalcada tradicional, l’Ajuntament va pactar amb els Reis d’Orient la instal·lació del Parc de la Màgia al Fòrum, on durant deu dies els barcelonins van poder visitar l’esplanada que va servir com punt de logística avançada per als centenars de milers de regals que els Reis van repartir per Barcelona la nit del 5 de gener.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa