Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 15 i 16 de gener
  • CA

L’any comença ple de propostes d’oci i cultura a Barcelona i cada cap de setmana és un batibull de possibilitats. Per no naufragar en l’agenda de la capital, el TOT Barcelona recull i selecciona 6 plans per a tots els públics i butxaques, que permeten omplir d’aventures dissabte i diumenge, des del matí fins la nit.

Dissabte al matí

Tranquil·litat i bons aliments per començar el cap de setmana! El parc de les Tres Xemeneies, a baix de tot del Paral·lel, acull cada dissabte el Mercat de la Terra d’Slow Food Barcelona, un mercat de pagès amb bon producte, bon ambient i activitats lúdiques. Hi participen productors eco directament, que porten a vendre les seves verdures fresques, formatges, vins i molts altres aliments. A més hi ha un espai infantil amb jocs de fusta i activitats per deixar-hi la mainada i fer la compra amb les mans lliures.

Dissabte a la tarda

El sol d’hivern escalfa menys però és el doble d’agradable! Res millor per gaudir-lo que enfilar-se a un dels miradors de Collserola i admirar les vistes sense cues de turistes ni risc d’insol·lació. En aquest article us en recomanem diversos, com el de la carretera d’Horta a Cerdanyola, amb vistes en 360 graus. Inaugurat el 1995, és a tocar del Velòdrom i els barris d’Horta i de Montbau.

Dissabte a la nit

Un dels èxits del Nadal barceloní és el muntatge lumínic Els Llums de Sant Pau. El recinte modernista de l’hospital proposa un itinerari de conte de fades amb figures il·luminades i una poètica escenificació. Es tracta d’un recorregut circular d’un quilòmetre, inspirat en els muntatges de ciutats com Berlín, Stuttgart o Dresden. Després de prorrogar sessions, s’acomiada aquest cap de setmana. L’entrada costa 14 euros –12 els menors d’edat i els jubilats– i l’última hora d’entrada és a les 21:30h.

Diumenge al matí

Tornen els Tres Tombs de Sant Andreu! Aquest any la popular cavalcada podrà desfilar pels carrers del barri: carros i carruatges de cavalls, la carrossa de Sant Antoni Abad, bandes de música… Un espectacle en moviment! I un record del passat agrícola del barri, la vigília del patró. Surt de la Fabra i Coats a les 11:30h, fa la tradicional benedicció dels animals al migdia davant la parròquia i recorre el carrer Segre, el passeig de Torras i Bages i la rambla Fabra i Puig.

Diumenge a la tarda

El Jardí Botànic és un pla dominical que sempre ve de gust, però a més les famílies que hi vagin aquest cap de setmana encara podran gaudir del joc de pistes gratuït que ha ofert durant el Nadal. Es tracta De flor en flor. La seducció vegetal, un quadern que s’entrega en comprar l’entrada i que convida a relacionar cada flor amb l’insecte que pol·linitza aquella planta. Un bon complement a l’exposició temporal Més que abelles. Pol·linitzadors i flors, la vida en joc, també al recinte. Això sí, cal anar-hi una mica d’hora a l’hivern, perquè tanca portes quan se’n va el sol (17h).

Diumenge a la nit

Per tancar un cap de setmana estel·lar, L’Auditori acull a les 19h un concert de la Film Symphony Orchestra que farà les delícies dels fans del Duc de Hastings i Daphne, Lady Whistledown, Lady Danbury, les germanes Featherington… Sí, són els protagonistes de la sèrie original de Netflix Els Bridgerton. Les melodies més conegudes de la banda sonora arriben a Barcelona en format orquestra i en un escenari comodíssim. L’enveja de l’alta societat londinenca del XIX! Les entrades costen entre 33 i 57 euros i encara n’hi ha de disponibles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa