Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canyelles estrena una cascada perquè hi juguin els nens
  • CA

El barri de Canyelles, al districte de Nou Barris, va estrenar l’1 d’agost una cascada perquè hi juguin els nens. L’Ajuntament de Barcelona l’ha instal·lat a una plaça interior situada al costat del carrer Juan Ramón Jiménez i té forma de palmera. La zona de joc, ubicada al costat d’una zona infantil, forma part de la xarxa de refugis climàtics impulsada per la capital catalana.

La cascada funciona entre les 10 i les 13 hores i entre les 17 i les 20 hores i estarà disponible fins que acabi l’estiu. Per tal que en surti aigua cal prémer un botó, que la farà brollar entre un minut i dos minuts. La dutxa en forma de palmera està pensada per a nens majors de cinc anys.

L’aigua que surt de la cascada anirà a parar a la claveguera, així que no hi haurà recirculació, com és habitual a les fonts. Això, justifica el consistori, permetrà “minimitzar problemes sanitaris i de control i redueix el cost de manteniment”. El control de temps i la poca aigua que surt dels ruixadors fa que el consum d’aigua sigui “l’estrictament necessari”, segons l’Ajuntament.

Pel que fa al manteniment, cada nit es buida el circuit d’aigua perquè no s’estanqui. Als matins es neteja el terra i els polsadors. A més, s’agafen mostres d’aigua per garantir-ne la qualitat.

Més notícies
Panoràmica de la ciutat de Barcelona / Jordi Play
Barcelona impulsa mesures per fer front a les onades de calor
Notícia: Barcelona impulsa mesures per fer front a les onades de calor
Comparteix
L'Ajuntament habilita una cinquantena d'espais de confort tèrmic i crea una nova alerta per als usuaris de teleassistència
Nou Barris i la Trinitat Vella, les zones més castigades pel coronavirus
Notícia: Nou Barris i la Trinitat Vella, les zones més castigades pel coronavirus
Comparteix
Sant Gervasi-Galvany és el barri amb menys presència del Covid-19

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa