Càmeres de videovigilància i pilones per reforçar la seguretat al Parc Güell

Es preveu que els nous sistemes de vigilància entrin en funcionament el 2023

El Parc Güell es dotarà de càmeres de videovigilància i pilones per incrementar la seguretat al Parc Güell. La mesura de prevenció ja estava planificada abans de la pandèmia, segons ha avançat l’empresa municipal BSM -gestora del parc- a La Vanguardia. La irrupció de la Covid-19 va fer caure el nombre de visitants al parc, un dels punts que concentraven més afluència de turistes a Barcelona abans de l’enfonsament provocat pel coronavirus.

La instal·lació de videocàmeres i pilones busca reforçar les mesures de vigilància al parc i disposar de més control sobre el flux de visitants. Es preveu controlar l’accés de vehicles al Parc Güell amb la col·locació de pilones i sistemes de videovigilància, supervisar l’aforament amb càmares tèrmiques, capaces de cifrar el nombre de visitants, entre d’altres mesures.

La inversió que es destinarà per incrementar la seguretat al parc serà d’1,2 milions d’euros. A l’espera que les visites vagin recuperant-se gradualment, les obres començaran el 2022 i es preveu que estiguin enllestides el 2023.

Més informació

Nou comentari