Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona es converteix en l’escenari d’un nou film nord-americà

La capital catalana torna a convertir-se en l’escenari escollit per protagonitzar un thriller nord-americà. En aquest cas es tracta de la pel·lícula dirigida pels germans Àlex i David Pastor que porta per nom ‘Bird Box Barcelona‘, un film inspirat en l’univers del thriller nord-americà ‘Bird Box’ que va dirigir Susanne Bier l’any 2018 i es va traduir sota el nom de “A ciegas“. La pel·lícula s’estrenarà el 14 de juliol de 2023 a la plataforma de Netflix.

Es tracta d’un film postapocalíptic que centrarà l’acció als carrers de la ciutat comtal. Uns carrers, però, que estaran completament deserts. Una imatge que sembla impensable ara mateix a la capital catalana. L’elenc encarregat de donar-li ànima a aquest film és: Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva, Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner i Leonardo Sbaraglia.

I, per altra banda, la pel·lícula tampoc cobraria vida sense la feina de la productora catalana, Nostromo Films, que ja ha convertit altres pel·lícules nacionals en èxits internacionals, com ara Palmeres en la neu.

L’argument de l’obra

A jutjar pel tràiler de la pel·lícula, que es va fer públic fa pocs dies, l’argument de l’obra dels germans Pastor es torna a basar en les conseqüències d’un misteriós succés que provoca que els habitants de la ciutat hagin de viure “a cegues” per conservar la seva vida. La pel·lícula se centra en els dos protagonistes: en Sebastián -protagonitzat per Mario Casas- i Sofia -protagonitzada per Naila Schuberth-, però va incorporant diversos personatges, que són els altres supervivents a l’esdeveniment apocalíptic.

Els carrers de la ciutat comtal han estat els escollits pels dos directors per convertir-se en l’escenari principal de la trama. Una decisió que no sorprèn, ja que no és la primera vegada que els germans escullen la ciutat per a les seves pel·lícules. Els Pastor van convertir també Barcelona en un escenari postapocalíptic a la pel·lícula ‘Los últimos días’ que es va estrenar el 2013.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa