Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Barcelona Beer Festival aconsegueix la xifra rècord de 646 cerveses artesanes
  • CA

El Barcelona Beer Festival (BBF) ha aconseguit la xifra rècord de 646 cerveses artesanes en la seva vuitena edició, que se celebra des d’aquest divendres fins al diumenge a La Farga de l’Hospitalet. L’organització ha ressaltat que el nombre de cerveses ha augmentat un 33% respecte a l’edició anterior i ha assenyalat que hi haurà 120 sortidors per provar 314 marques diferents.

[r:1]

A la fira de degustació de cervesa artesana es presentarà la cervesa Osados, edició especial de L’Hospitalet elaborada per la cerveseria local Tibidabo, que mostra “el compromís de la ciutat amb el BBF”. La nova cervesa Barcelona Pale Ale de Moritz farà el seva presentació oficial al festival, que preveu augmentar en un 20% els seus assistents, fins a més de 39.000 enfront dels 33.000 de l’any passat, i la participació de 1.500 professionals. 

Amb motiu del BBF, s’ha impulsat el BBF Off, iniciativa que ha organitzat activitats relacionades amb la cervesa artesana durant tota la setmana a L’Hospitalet, amb debats, conferències i tastos. També té lloc durant la fira el BBF-Pro, espai que reuneix professionals de la cervesa i que ha passat de cinc expositors al 2015 a les 35 empreses a l’edició actual.

Més notícies
La Barcelona Pale Ale és la nova cervesa d'edició limitada de Moritz / Moritz
Els processos participatius arriben al món cerveser: la nova Moritz BaPA s’inspira en Barcelona
Notícia: Els processos participatius arriben al món cerveser: la nova Moritz BaPA s’inspira en Barcelona
Comparteix
La marca ha fet un estudi per saber quins gustos cervesers tenen els barcelonins i els ha plasmat en aquesta nova beguda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa