Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La millor atracció turística del món segons ‘Tripadvisor’ és a Barcelona
  • CA

“Una catedral de somni amb un disseny únic que està en construcció des del 1882”, en referència a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, és la principal atracció del món per al 2022, segons la plataforma d’orientació de viatges Tripadvisor. Aquest dimarts 14 de juny s’han conegut els guanyadors d’un dels concursos que organitza, ara “el millor del millor per fer”, amb onze categories, entre les quals, les principals atraccions turístiques el món.

Les 10 grans atraccions turístiques del món segons Tripadvisor

  1. Basílica de la Sagrada Família.
  2. Coliseu. Roma, Itàlia.
  3. Edifici Empire State. Ciutat de Nova York, Estats Units.
  4. Centre de la Gran Mesquita Sheikh Zayed. Abu Dhabi, Unió dels Emirats Àrabs.
  5. Gallerie Degli Uffizi. Florència, Itàlia.
  6. Plaça d’Espanya. Sevilla, Espanya.
  7. Cascades de l’Iguazú. Foz do Iguaçu, Brasil.
  8. Els Banys Romans. Bath, Regne Unit.
  9. Jardí dels déus. Colorado Springs, Colorado. Estats Units.
  10. Fontana de Trevi. Roma, Itàlia.
Encesa de l'estel de la Sagrada Família de Barcelona / Bernat Vilaró (ACN)
Encesa de l’estel de la Sagrada Família de Barcelona / Bernat Vilaró (ACN)

Un guardó més per a la Sagrada Família

L’obra inacabada d’Antoni Gaudí ha estat objecte de molts reconeixements. Un, el 2005, quan la seva façana i la cripta del naixement van rebre l’estatus de Patrimoni Mundial de la Unesco.

El febrer de 2021, l’edifici ideat per Gaudí també era escollit el millor monument del món, en aquest cas, com a guanyador dels premis internacionals Remarkable Venue Award impulsats per la plataforma cultural Tiqets. Aquest premi es va començar a atorgar l’any 2017 i s’ha establert com un dels referents turístics internacionals.

Abans de la pandèmia, la Sagrada Família va rebre 4,5 milions de turistes, essent el monument més visitat de Catalunya, seguit del Park Güell i de la Catedral de Barcelona. De fet, la Sagrada Família, icona barcelonina i un dels elements patrimonials més estimats pel veïnat i els turistes, representa gairebé el 20% del turisme que arriba a la ciutat. I enguany, el primer any sense les restriccions de la pandèmia, podria fer un nou salt, més encara amb l’atractiu de l’Estel il·luminat. L’estrella, elevada a 138 metres d’alçada, es va inaugurar el passat 8 de desembre i ara es manté oberta cada nit, amb un horari adaptat a cada període de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa