Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Assalten el Cinema Maldà, en rebenten la caixa forta i s’enduen tots els diners

El Cinema Maldà ha sigut assaltat aquest dissabte a la matinada. Segons han explicat els mateixos responsables del local al TOT Barcelona, dos homes amb passamuntanyes han trencat la porta de vidre de la taquilla i s’han emportat quasi 1.500 euros, que eren fruit de la recaptació de diversos dies. Els lladres han rebentat la caixa forta i han remenat tota l’estança per endur-se tots els diners que hi havia. “Normalment no deixem tants diners, però avui havíem de fer el canvi de taquillera”, ha explicat una treballadora. “Hem fet la denúncia i creiem que l’asseguradora tard o d’hora ens ho tornarà, però el problema són les destrosses i haver-ho d’arreglar tot durant uns quants dies”, lamenta.

Caixa forta rebentada del cinema Maldà, després del robatori / Maldà

Caixa forta rebentada del cinema Maldà, després del robatori / Maldà

També han forçat la porta metàl·lica del magatzem, que encara està doblegada, però no han pogut accedir al cinema ni a la sala de projeccions. Han intentat robar dues botigues més de les galeries Maldà però no han pogut. Les dones de fer feines han sentit enrenou i una persona de l’hotel que hi ha sobre les botigues ha baixat a veure què passava. En veure als assaltats i els ha escridassat, el que els ha fet marxar corrent. La càmera de seguretat del cinema també els ha grabat. Ja han fet la denúncia. 

Així ha quedat l'interior de la taquilla del cinema Maldà després del robatori / Maldà

Així ha quedat l’interior de la taquilla del cinema Maldà després del robatori / Maldà

Per sort, els desperfectes no han obligat a la sala a interrompre la programació. Aquest veterà cinema de barri fa anys que lluita per salvar els comptes i mantenir la persiana oberta. Els seus responsables han fet una crida a través de Facebook perquè els espectadors que hi vagin aquest cap de setmana portin l’import de l’entrada en monedes, perquè els lladres s’han endut tot el canvi. L’entrada dels dissabtes val 8,5 euros si és per a tot el dia (permet veure tantes pel·lícules com vulguis en un dia) i 6 euros si és per al passi de la nit. “La primera sessió de la tarda ha estat poc concorreguda, però la segona s’ha animat i tothom portava canvi, alguns espectadors fins i tot ens han portat monedes de més”, celebra la treballadora. “I molta gent ha compartit els nostres posts a les xarxes, que és molt emocionant per nosaltres i també ens ajuda”, ha reconegut.

Durant el dia, els treballs per reorganitzar els cinemes no han parat, i de fet els responsables de la sala han agraït a l’empresa que els havia de canviar el vidre destrossat que hi hagi anat amb tanta rapidesa.

Així és com havia quedat el vidre després del pas dels assaltants per la sala aquesta nit. També han trencat una làmpara sense motiu aparent, han bolcat les estanteries i han regirat tota la taquilla.

Estat en què ha quedat el vidre de la taquilla del Cinema Maldà pel robatori d'aquesta nit / Cinema Maldà

Estat en què ha quedat el vidre de la taquilla del Cinema Maldà pel robatori d’aquesta nit / Cinema Maldà

Els lladres han regirat de dalt a baix la taquilla del cinema Maldà / Maldà

Els lladres han regirat de dalt a baix la taquilla del cinema Maldà / Maldà

 

Més notícies

L’empenta friqui omplirà tots els locals de les Galeries Maldà a finals d’any

Notícia: L’empenta friqui omplirà tots els locals de les Galeries Maldà a finals d’any
Comparteix
El supermercat friqui, inaugurat fa un mes, ha duplicat els visitants de les galeries
Notícia: L’empenta friqui omplirà tots els locals de les Galeries Maldà a finals d’any - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa