Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arriba el primer festival de patates braves de Barcelona
  • CA

Si una cosa acompanya sempre les persones en un bar, és un plat de patates braves. És la primera tapa que se’ns ve al cap quan estem prenent un refresc. Possiblement perquè entra bé a qualsevol hora o perquè a tothom li agrada, però la qüestió és que sempre hi és. A Barcelona, de fet, es fan una de les millors braves del món. Ara, també es farà un festival dedicat a aquesta tapa.

Barcelona acollirà per primer cop un festival dedicat a les patates braves el 8 i 9 d’octubre al Poble Espanyol. Els amats de la gastronomia podran gaudir d’un esdeveniment únic a la ciutat i seran encarregats de provar diferents patates braves i cerveses. L’esdeveniment, organitzat per l’empresa Mahou, acollirà els 10 millors restaurants de tapes de la ciutat, que oferiran les millors braves al públic.

El públic, protagonista

Els assistents votaran quin d’aquests restaurants ofereix les millors patates de Barcelona, juntament amb un jurat professional format per xefs de la talla de Ferran López, que compta amb una Estrella Michelin, periodistes com Mònica Escudera, editora i coordinadora de El comidista o els youtubers Cristian Sánchez i Edu González.

Entre els restaurants més destacats trobem el Bar Córdoba, Bar Tomás, Casa Díaz BCM, La Esquinica, La Porca, l’hamburgueseria La Melosa, Mitte, Ten’s Tapes Restaurant i molts més.

Braves a 3 euros

L’entrada pel festival és gratuïta per a tots els residents a Catalunya, tot i que l’aforament és limitat i caldrà pagar 3 euros per cada tapa de braves. Tot i això, no serà l’única tapa disponible. Més enllà de les braves, cada restaurant oferirà el seu plat estrella -que valdrà entre 5 i 10 euros- per tal que els concursants coneguin una mica més el seu menú.

La festa es completarà amb música en directa, que posarà un DJ, i diferents concursos i sortejos. També podran fer diferents activitats de la mà del xef i sommelier Francisco Vicente, professional de la cuina que va participar en el concurs televisiu Top Chef Espanya l’any 2014.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa