En marxa catorze nous punts en cinc districtes on escoltar músics en directe. La mesura s’emmarca en el desplegament del Pla de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, presentat ara fa un any, amb la idea de defensar el dret a l’accés i a la participació cultural al carrer. Si actualment hi ha 18 punts, des d’ara en són 32, i l’objectiu és arribar als 50.

Espai públic, espai de cultura

“La nova mesura neix de la defensa de l’espai públic com a un dels escenaris principals de la vida cultural de la ciutat. I, per tant, cal garantir-ne l’accés per permetre el dret a la ciutat i a la participació cultural de manera sostenible, atenent necessitats i realitats molt diverses i fent compatibles aquests usos amb la convivència veïnal”, argumenta l’Ajuntament.

Ubicació dels nous espais

– Eixample: Mercat de Sant Antoni, Sagrada Família, avinguda Gaudí i passeig de Sant Joan.
– Sants – Montjuïc: Placeta de Ramon Torres Casanova, carrer del Callao, carrer de la Creu Coberta i plaça de la Bella Dorita.
– Sarrià – Sant Gervasi: Plaça Molina i plaça de la Bonanova.
– Nou Barris: Plaça de Can Basté i passeig de Verdum
– Sant Andreu: Plaça del Comerç i carrer Gran de Sant Andreu

El projecte Música al carrer estava funcionant amb normalitat a Ciutat Vella amb divuit punts en actiu des de 2004. Des d’aquest mes de juny s’han habilitat catorze nous punts a cinc districtes de la ciutat, i l’ampliació prevista culminarà al setembre, quan hi haurà pràcticament mig centenar de punts de música amb presència als deu districtes de la metròpoli.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa