Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquests són els dos restaurants que obriran al Zoo la setmana vinent

El Zoo de Barcelona obrirà dos restaurants la setmana vinent, aprofitant l’inici de la Setmana Santa. Els dos nous punts de restauració que oferiran menjar en format d’autoservei portaran el nom d’El Xaloc i La Morera. Aquests dos nous negocis s’emmarquen dins el Pla de restauració saludable que va començar l’any 2021 amb l’obertura del restaurant La Dama.

El Xaloc està situat al costat de l’espai del Sahel, mentre que La Morera es troba al costat del Jardí de la Biodiversitat, a tocar de la futura nova zona de la Mediterrània. Tots dos espais mantenen la línia estètica exterior per garantir que els animals “són els principals protagonistes” del recinte.

Segons informa Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) a través d’un comunicat, els dos restaurants tindran una oferta gastronòmica “mediterrània, saludable, ecològica i de quilòmetre zero”. Els visitants del Zoo de Barcelona que s’hi vulguin acostar podran seure a la terrassa del restaurant, que tots dos en tindran, per menjar amb tranquil·litat, o, si ho prefereixen, podran encarregar el seu menjar per emportar i fer ús de les diverses àrees de pícnic repartides per tot el recinte del zoo. I, tenint en compte que els dos establiments formen part del projecte de restauració saludable vigent, tots dos locals prioritzen materials biodegradables per confeccionar els envasos necessaris per poder oferir menjar per emportar.

Més estrenes per Setmana Santa

El Zoo de Barcelona presenta aquesta Setmana Santa diverses activitats adreçades a infants i les seves famílies. La nova estrena que més destaca és el programa Passaport de Natura, una activitat destinada als membres del Zoo Club on tothom que hi vulgui participar tindrà l’oportunitat d’endinsar-se en el món dels animals i aprendre alguns dels secrets que els fan característics. Amb el preu de l’entrada també es podrà accedir a trobades amb cuidadors i cuidadores del zoo “per veure com treballen”, però aquesta oferta només estarà disponible els dies festius. Una de les altres ofertes que té reservades el zoo pels pròxims dies és l’activitat Laboratori d’invertebrats, que permetrà als visitants investigar sobre aquestes petites espècies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa