Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
8 restaurants de Barcelona, en un rànquing dels més bonics del món
  • CA

Barcelona torna a triomfar com a ciutat moderna i de disseny. També en el món de la gastronomia. Ho demostra que Els premis Restaurant & Bar Design Awards ha premiat vuit establiments -restaurants, cafeteries i també cocteleries- de la capital catalana basant-se en el disseny i la decoració dels seus espais. Es tracta d’uns guardons que recullen tots aquells locals gastronòmics d’arreu del món d’acord amb el disseny dels seus locals.

8 restaurants de Barcelona, guardonats pel seu disseny

En el rànqiung mundial hi ha aquests restaurants de Barcelona, el primer dels quals està al carrer Sepúlveda, amb una decoració minimalista i moderna d’estil industrial, amb tons clars i de fusta, que conviden a relaxar-se a l’hora del brunch. La lluminositat és el seu punt fort. És The Egg Lab.

Restaurant Crep Nova
Restaurant Crep Nova

Aquests són els 8 restaurants guardonats:

  1. The Egg Lab: C/ de Sepúlveda, 80
  2. Casa Moritz: Rambla de Catalunya, 79
  3. Lucciano’s: Gran Via de les Corts Catalanes, 601
  4. Gebre: Av. de Rius i Taulet, 1-3,
  5. Crep Nova: C/ de Muntaner, 244
  6. Le Grand Cafe Rouge: Rambla de Prim, 6
  7. Juno House: carrer d’Aribau, 226
  8. Mariposa Negra: Plaça de les Olles, 4

Premis Restauració Barcelona 2022

Barcelona també té altres guardons per reconèixer la feina dels restaurants de la ciutat. Enguany els restaurants Fismuler, Echegaray i Casa Petra han estat guardonats amb els Premis Barcelona Restauració d’entre 30 nominats. Per què el reconeixement? La contribució a l’excel·lència en el sector, la vinculació a la ciutat, el procés d’internacionalització de la restauració barcelonina i el compromís amb la qualitat, entre d’altres, van fer decantar el jurat per aquests dos establiments.

També hi ha en aquests premis una menció d’honor, que el 2019 van decidir crear l’Ajuntament de Barcelona i el Gremi de Restauració. En aquesta ocasió, s’ha concedit a dos restaurants històrics de la ciutat: Can Culleretes i Ca l’Isidre, ambdós de Ciutat Vella. En aquest cas, el jurat els va concedir el guardó “per la seva contribució excepcional a reivindicar la restauració de la ciutat al llarg del temps, ajudant a forjar la identitat cultural pròpia del model de restauració de la ciutat i servint de guia per a futures generacions”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa