Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
10 pel·lícules rodades a Barcelona per veure aquest pont
  • CA

Falta poc per acabar el pont, però avui és un dia ideal per gaudir de cinema des de casa, evitant les fortes ratxes de vent que es registren a Barcelona aquest dimecres. Avui us proposem una llista de 10 pel·lícules rodades a la capital. Són films de tots els gèneres i dècades, des del terror a la comèdia, des dels anys 2010 fins a la dècada dels 50:

Els nens salvatges (2012)

Un film de Patricia Ferreira on tres adolescents amb un aïllament emocional al límit sacsejaran la societat. Alguns dels indrets que es mostren al llargmetratge són la placa fotovoltaica del Parc del Fòrum o el pont de Mühlberg del Carmel. Va estar nominada a tres premis Goya i va rebre un premi Gaudí a millor actor per Àlex Monner. Es pot veure a Filmin.

Diario de una ninfómana (2008)

Narra el despertar sexual més passional d’una jove amb estudis universitaris i una situació econòmica benestant. Al film, de Christian Molina, s’hi pot veure el parc Diagonal Mar i l’Hotel Palace, entre d’altres. Va estar nominada a tres premis Gaudí. Es pot veure a Prime Video i a Filmin.

[REC] (2007)

Film de terror gravat i rodat amb un estil molt personal on una simple missió de rescat dels bombers acaba amb un edifici confinat i en quarantena a causa d’un fenomen paranormal. Premiada al Festival de Sitges i als Goya, va ser rodada en espais com la Casa Argelich de rambla de Catalunya, 34 i al Parc de Bombers de l’Eixample. Es pot veure a plataformes com Netflix, Prime Video i Filmin.

Morir (o no) (2000)

Una pel·lícula de Ventura Pons que adapta l’obra teatral de Sergi Belbel. El film mostra set històries independents, una d’elles amb un final on un dels personatges mor. Es pot mirar a Filmin.

La plaça del diamant (1983)

Una sèrie de quatre capítols que es pot veure a RTVE on el director Francesc Betriu adapta el llibre cèlebre de Mercè Rodoreda. Es poden veure escenaris com la plaça del Diamant, la seu del districte de Gràcia, a la plaça de la Vila de Gràcia, 2 o la Fàbrica de Confiteria i Bomboneria.

El reportero (1975)

Un film de l’italià Michelangelo Antonioni que compta amb la presència d’actors com Jack Nicholson, Maria Schneider i Jenny Runacre. El film explica la història d’un periodista desil·lusionat que engega una investigació que posarà al límit la seva vida. A la pel·lícula es pot veure la Pedrera, el Palau Güell o l’hivernacle del Parc Ciutadella. Està disponible a Filmin.

Paraules d’amor (1968)

Un jove Joan Manuel Serrat interpreta el paper de Juan, un jove que decideix abandonar casa seva, a Lleida, per anar a Barcelona i provar sort. Serrat, fent de Juan, passarà per la plaça Sant Felip Neri, la plaça del Rei i l’estació del Nord, entre d’altres.

Once pares de botas (1954)

L’Ignacio, un jugador de futbol professional, s’adona que dos companys d’equip s’han deixat subornar per un altre equip. Alhora, la seva nòvia està a punt de deixar-lo, després que una admiradora no pari d’assetjar-lo. La Font de Canaletes, l’Arc de Triomf i l’estació del Nord són alguns dels paisatges barcelonins que s’observen en aquest film de mitjans de segle passat i d’una durada de 106 minuts.

Mercado prohibido (1952)

El cap d’una banda de traficants ha d’acabar suplicant per uns grams de droga que poden salvar al seu fill a les mateixes persones a qui va enganyar i trair en moltes ocasions. En aquest film es veuen paisatges del barri del Putxet i el Farró.

Mi adorado Juan (1949)

El film tracta una estranya desaparició dels gossos dels veïns de Juan, el protagonista, que decideix investigar pel seu propi comte aquest fet. Finalment, s’adona que l’autora de les desaparicions d’aquests animals és una filla d’un científic que fa servir els gossos per elaborar un antídot contra la son. En aquesta pel·lícula es pot veure el parc de la Ciutadella, així com els ja desapareguts magatzems El Barato, al barri de Sant Antoni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa