Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
1.000 euros per una foto a l’escenari del concert de Madonna, però sense Madonna
  • CA

La reina del pop torna a Barcelona amb un concert al Palau Sant Jordi el pròxim 1 de novembre. Madonna celebrarà els seus 40 anys de carrera en el món de la música amb la gira The celebration tour arrencarà el 15 de juliol a la ciutat de Vancouver (Canadà) i recorrerà 35 escenaris diferents d’arreu del món. La previsió és que les entrades es posin a la venda aquest divendres a les deu del matí. Però ja hi ha sorpreses… I els preus? Es poden aconseguir entrades des de 40 euros, però també per 1.000 euros.

Una foto sense Madonna a preu d’or

S’ofereix un pack VIP en què a més de veure el concert, qui pagui aquesta quantitat podrà fer-se una foto dalt de l’escenari del Palau Sant Jordi… però sense la reina del pop. The Immaculate VIP Package costa 900 euros, més 120 euros de gestions, i inclou seient a les primeres cinc files, refrescos, cervesa i vi, entrada per una catifa vermella on et pots fer una foto “de record”, sense Madonna, litografia d’edició limitada, accés a comprar marxandatge sense fer cua i… “foto grupal sobre l’escenari on Madonna actuarà unes hores més tard”.

Altres packs que s’ofereixen, sense aquesta curiosa foto, costen entre 600 i 300 euros, als quals cal sumar-hi astronòmiques despeses de gestió que van dels 80 euros (per al paquet de 600 euros) als 40 que cal pagar per l’experiència de 300 euros. L’entrada més bàsica, la de 40 euros, té associada una despesa de gestió de 5,50 euros, i la de 75 euros, de 10 euros extra.

Madonna també actuarà en altres ciutats com Chicago, Nova York, Miami, Los Ángeles, Londres o París, i ho farà en totes les ocasions acompanyada de Bob the Drag Queen, conegut com a Caldwell Tidicu, que serà l’encarregat d’obrir tots els concerts de la gira mundial, que acabarà l’1 de desembre a Amsterdam.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa