Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB nomena Òscar Playà com a nou director del metro
  • CA

TMB ha anunciat el nomenament d’Òscar Playà com a nou director de la xarxa de Metro de Barcelona. Des d’aquest 1 de juliol, Playà passa a ocupar un càrrec que fins ara ostentava Ramon Bacardí, que s’incorporarà a l’ATM com a nou director de la T-mobilitat. Playà va començar la seva trajectòria a TMB l’any 2005, i entre 2009 i 2017 va assumir la responsabilitat del centre de control del Metro. Posteriorment va incorporar-se a l’ATM, precisament com a director de la T-mobilitat, tot i que l’any 2020 va tornar a TMB per ser director d’operacions i seguretat de la xarxa de Metro.

Segons TMB, el nomenament de Playà representa “una aposta per la promoció interna” i la “potenciació del talent dins de TMB”. En un comunicat publicat per TMB, el nou director del Metro de Barcelona manifesta que afronta la nova etapa “amb il·lusió” i amb “importants reptes” per davant, com ara la recuperació de la confiança dels usuaris en el metro després de la crisi de la covid-19. Alhora, assenyala que el Metro ha d’esdevenir “el principal eix vertebrador de la mobilitat a l’àrea de Barcelona”.

Òscar Playà és enginyer de telecomunicacions per la Universitat Ramon Llull i graduat en el programa de Direcció General per l’escola de negocis IESE. Abans d’incorporar-se a TMB, Playà va iniciar la seva carrera professional en el món de la consultoria i les telecomunicacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa