Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Segona jornada amb bandera groga a les platges de Barcelona
  • CA

Les tempestes inesperades de divendres han deixat moltes platges de l’Àrea Metropolitana amb la bandera vermella, i moltes altres, com les 10 de Barcelona, amb la bandera groga de precaució. Si ahir dissabte tota la jornada va tenir la bandera groga a la ciutat, aquest diumenge repetim.

10 platges amb la bandera groga

Tot plegat, per la mala qualitat de l’aigua després de tot el que va arrossegar la tempesta de divendres. Això sí, el termòmetre no perdona i a Barcelona marca 34 graus a migdia.

La bandera vermella de prohibició del bany només oneja a la platja del Litoral de Sant Adrià de Besòs, quan ahir estava aixecada a 21 platges del Barcelonès i el Maresme per “molta presència de partícules en suspensió i aigua no transparent”. De fet, Badalona veia com ahir es prohibia el bany a les seves nou platges i avui ja es permet però amb precaució.

L’estat de les platges es pot consultar a la pàgina web habilitada per la Generalitat.

Si trobeu bandera groga a la vostra platja pot ser per diverses raons: si hi ha onades que compliquen el bany, també quan hi ha corrents d’aigua mitjanament forts i quan hi ha una tempesta o fenòmens meteorològics que compliquen la vigilància dels socorristes. O com ha passat aquest cap de setmana, perquè l’aigua està bruta o la sorra en mal estat, però també quan hi ha presència de meduses o animals marins que puguin ser potencialment perillosos per a les persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa