Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
FOTOS | Els equips barcelonins celebren la Diada de Catalunya

La Diada nacional de Catalunya és un acte molt representatiu, també pel món de l’esport. Molts equips, sobretot de futbol, han estat presents en l’ofrena floral a Rafael Casanova i han homenatjat la seva història. Sant Andreu, Sants, Europa o Martinenc han estat alguns d’aquests equips que han presentat els seus respectes al defensor de Barcelona durant el setge de 1714. D’altres equips, però, no s’han apropat a la cruïlla entre el carrer d’Ali Bei i la ronda de Sant Pere.

La Unió Esportiva Sant Andreu durant l’ofrena floral a Rafael Casanova | Unió Esportiva Sant Andreu

Un dels equips que no hi podien faltar és la Unió Esportiva Sant Andreu, de clar tarannà catalanista i que llueix la quadribarrada. L’entitat presidida per Manuel Camino va ser de les primeres a demanar la dimissió de Rubiales com a president de la RFEF.

La delegació del Club Esportiu Europa durant l’ofrena a Rafael Casanova | Club Esportiu Europa

El club que va acompanyar el Sant Andreu demanant la dimissió de Rubiales va ser l’Europa. Un altre club de tradició obrera i catalanista, que s’ha declarat, en els seus estatuts, obertament antifeixista, antimasclista, antihomòfob, antiracista i antibullying, un fet que va generar els aplaudiments del món del futbol.

El Júpiter presenta els seus respectes a Rafael Casanova | Club Esportiu Júpiter

El conjunt grisgrana no ha volgut faltar a la tradició. El conjunt de la Verneda ha estat un referent a Catalunya exportant, durant molts anys el catalanisme i el sobiranisme pels camps de futbol.

L’ofrena floral de la Unió Esportiva de Sants al costat de la del Joventut de Badalona | Unió Esportiva de Sants

El conjunt santsenc ha presentat els seus respectes a Rafael Casanova. El club Santsenc ha enviat una delegació formada per directius i jugadors i jugadores.

El Futbol Club Martinenc present a la Diada de Catalunya | Futbol Club Martinenc

El darrer equip que ha ofert els seus respectes al defensor de Barcelona el 1714 ha estat el Martinenc. El conjunt del Guinardó ha enviat una extensa delegació a fer l’ofrena floral a Rafael Casanova.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa