Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Llocs espectaculars per gaudir de panoràmiques de Barcelona
  • CA

Des d’aquest estiu Barcelona té un nou mirador, al costat de l’Hotel W i amb vistes al mar i la platja. Són les escales que connecten la plaça Rosa dels Vents i el Nou Passeig del Rompeolas amb la platja de Sant Sebastià de Barcelona. Aquest punt clau se suma a molts altres llocs de la ciutat que ens permeten tenir unes vistes de pel·lícula, en la majoria de les ocasions, de franc.

Un noi contempla les vistes de la ciutat -Sagrada Família i avinguda Diagonal a l'esquerra, des del mirador de la torre Glòries / Pau Cortina (ACN)
Un noi contempla les vistes de la ciutat -Sagrada Família i avinguda Diagonal a l’esquerra, des del mirador de la torre Glòries / Pau Cortina (ACN)

Fa poc s’han estrenat dos miradors de pagament. La Torre de les Glòries ofereix Barcelona en 360 graus. L’edifici, de 125 metres, se suma als punts elevats des d’on es pot admirar la ciutat, però l’entrada bàsica té un cost de 15 euros. També se suma a l’oferta de pagament la Torre Urquinaona, amb 70 metres d’altura i al cor de Ciutat Vella permet gaudir de vistes de tot el centre. L’entrada general són 12 euros, però també hi ha l’opció de veure la posta de sol per 22, o fer la visita de nit per 24 euros.

I la Sagrada Família no hi podia faltar: per 36 euros es pot fer la visita a la basílica i pujar a les torres.

Però i si no voleu pagar? Hi ha moltes opcions:

Miradors gratis

Els búnquers del Carmel són el lloc predilecte per molts dels que volen observar Barcelona des de les altures. És gratuït i des del centre de la ciutat s’arriba en poc més de mitja hora. Més enllà d’aquest mirador, la ciutat ofereix molts més punts de vista des d’on ser vista.

Grups a les bateries antiàeries del Turó de la Rovira (els búnquers del Carmel) aquest vespre / Jordi Play
Visitants a les bateries antiàeries del Turó de la Rovira (els búnquers del Carmel) / Jordi Play

A la carretera Alta de les Roquetes, número 309, barri de Torre Baró es va restaurar el mirador el 1989 i permet contemplar els districtes de Nou Barris, Horta, Sant Andreu i Sant Martí, però també el riu Besòs i la muntanya de Collserola. I a la carretera Horta a Cerdanyola es pot veure Barcelona en 360 graus des d’una altra perspectiva. És a tocar hi ha el Velòdrom, els barris d’Horta i de Montbau. Al fons, el mar.

I un de més conegut i concorregut, el mirador de l’Alcalde, dissenyat per Joan Josep Tharrat i reinaugurat el 2009. Des d’aquí es pot albirar la ciutat i el port.

I un dels clàssics, el midador de Collserola. Es troba a la carretera de Vallvidrera al Tibidabo. És un dels símbols de Barcelona des dels Jocs Olímpics de l’any 1992 i és el mirador més elevat sobre el pla de la ciutat, a 560 metres sobre el nivell del mar. Més avall que el mirador de la Torre de Collserola, però també ofereix unes fantàstiques vistes de la ciutat. A més, és una de les entrades al Parc de Collserola. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa