Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 6 i 7 d’agost
  • CA

Encetem el primer cap de setmana d’agost! Amb una calorada al damunt, però amb la il·lusió per a molts que arribaran les vacances ben aviat… O no, perquè potser ja les heu fet. Sigui com sigui, l’agost a la ciutat ja no és el que era fa anys, on els carrers eren més aviat deserts, els negocis abaixaven la persiana i la vida cultural amb prou feines anava a mig gas.

Hi ha activitats per triar i remenar i a la ciutat no podreu pas dir que us avorriu. Us suggerim activitats per fer durant tot el cap de setmana del 6 i 7 d’agost.

Dissabte, 6 d’agost: cultura, aigua i música

Podem començar dissabte amb una visita guiada al Taller Masriera. Són en català i d’una durada aproximada de 50 minuts que permeten conèixer el passat d’un edifici emblemàtic de la Dreta de l’Eixample. Un bé d’interès cultural que ara pot visitar de manera excepcional amb visites guiades de la mà de professionals de l’educació, l’art i la història de l’empresa Fragment Serveis Culturals.

Després de dinar, a la tarda, una bona idea per fer passar la calor si no voleu fer platja és anar a la piscina del Parc de la Creueta del Coll. L’aigua com a molt cobreix 60 cm, hi ha molta ombra i és econòmica, l’entrada val 2,49 euros.

I després, si no teniu canalla massa petita i podeu sortir, una mica de gresca amb SOUNDIT, que ofereix sessions a Plaça de la Monumental amb una fusió de música i gastronomia amb foodtrucks. L’entrada costa entre 12 i 18 euros, i aquest dissabte actuen Eclair Fifi, Marcellus Pittman i Sama Yax.

Diumenge, 7 d’agost: mercat ambulant, parc i museu

Quant fa que no visiteu un mercat ambulant? Aquest diumenge al matí podeu fer-ho a Fleadonia, al barri del Raval a partir de les 11h, al davant de la filmoteca. Hi trobareu roba vintage, música, objectes de segona mà… encara que sigui per fer un tomb i acabar a la rambla del Raval fent un vermutet? I si teniu criatures, una opció molt sororreguda amb nens és anar al parc de l’Oreneta i pujar al trenet (2 euros el viatge) i fer un bon pícnic al parc.

A la tarda, podem triar un refugi climàtic molt clar, un museu. I és que diumenge a la tarda, a partir de les 15.30h molts tenen entrada gratuïta. I en aquest cas, és primer diumenge de mes i són gratis! Trieu-ne un i assegureu-vos que és obert!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa